Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Tablets

Tablets

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Huur je tablet bij Skala.nl! Wij verhuren onder andere de nieuwste Apple iPad en Samsung Galaxy Tab. Ipad huren kan eenvoudig via de website

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

iPad huren bij Skala

Aan de koffietafel de foto’s van de vakantie bekijken. Overal zakelijke mails ontvangen en verzenden. Op de bank een e-book lezen en daar direct over tweeten. In bed het weer van morgen checken. Skypen met je beste vriend en vriendin. In de trein onderweg naar je werk een serie of film kijken. Een tablet is werkelijk overal voor te gebruiken, door iedereen van de familie. Een iPad huren of iPad leasen is daarom een idee waar iedereen blij van wordt.

Een huren in plaats van een standaard tablet op afbetaling

Een iPad op afbetaling lijkt slim. Het brengt echter de nodige nadelen met zich mee. Zo is het bij een iPad of andere tablet op afbetaling vaak heel moeilijk om garantie te krijgen over het product. Skala doet dat anders: gedurende de huurtermijn heb je altijd volledige garantie over het product. De meeste bedrijven die aan tablet kopen op afbetaling doen, maken ook nog eens gebruik van de BKR toetsing. Wij maken gebruik van ons eigen systeem om te toetsen of je in aanmerking komt om te huren. Een iPad kopen op afbetaling kan een verstandige keus zijn. Voor een iPad op afbetaling is geen ervaring met het besturingssysteem van Apple vereist: deze is makkelijk om aan te leren, ook al bent je dit nog niet gewend. Ben je al in het bezit van een iPhone? Dan zul je snel wennen aan jouw iPad op afbetaling!

Tablet huren: welke niet-Apple tablets zijn ook populair?

ipad huren

De huidige klanten van onze iPad verhuur zijn zeer tevreden met hun tablet en met de service van Skala. Wij bieden voornamelijk iPad's aan, maar ook Android tablets huren is mogelijk. Behalve Apple, verhuren wij ook de topmerken Samsung en Sony. Wij hebben een aantal modellen van deze merken beschikbaar. Deze tablets zijn Android gestuurd. Android is het besturingssysteem van Google. Je kan verder kiezen uit een schermdiagonaal van 9,4 inch, 9,7 inch of 10,1 inch. Tot slot bieden wij ook een aantal tweedehands tablets aan. Bij een tablet huren heb je ruime keus in besturingssysteem en inches.