Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Wasmachines

Wasmachines

Wasmachines

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Huur nu je wasmachine bij Skala.nl! Onze specialisten bezorgen en installeren je wasmachine! Wilt u weten welke wasmachine het beste voor u is? Klik dan hier.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bekijk alle 15 artikelen

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bekijk alle 15 artikelen

Wasmachine huren (leasen)

Voor witgoed zoals wasmachines kun je terecht bij Skala. Een wasmachine huren is bij ons zeer eenvoudig. Je kiest de te huren wasmachine op de site, vult je gegevens in of belt ons op. Wij laten je weten of je in aanmerking komt om te huren en nog geen week later kunnen we de wasmachine al bij je brengen.

  •   • Bezorging? Gratis.
  •   • Installatie? Gratis.
  •   • Kosten per maand? Een paar tientjes.

Vergeet bovendien niet dat onze wasmachines zeer energiezuinig zijn: wij verhuren enkel A-label (A, A+, A++ of A+++) wasmachines. Om deze reden kun je ook, afhankelijk van hoeveel je wast, veel besparen op jaarbasis. Een wasmachine huren via wasmachine verhuur is dus een betere optie dan u misschien als eerst zou denken. 

Welke merken verhuren jullie?

Ga je voor Skala, dan ga je voor een nieuwe wasmachine van Samsung, Bosch of Miele, of voor een tweedehands wasmachine met garantie van een van deze topmerken. Het mag duidelijk zijn wat de belangrijkste voordelen zijn van een wasmachine huren (men spreekt ook wel over een wasmachine leasen).

 Wasmachinemerk:              Handig omdat:          
 Bosch  Van dit merk bieden we een zee ruime keuze. Kies uw favoriet.
 Miele  Wast extra voorzichtig uw kleding door 'softcare' wastrommel
 Samsung                      Digitaal display met informatie over het was programma en de starttijd

Zo heeft ieder wasmachine merk zijn eigen voordelen.

 

Een wasmachine leasen, hoe doe je dat dan?

Veel Skala klanten hebben eerst overwogen om een wasmachine te kopen. Een wasmachine kopen is echter duur en veel minder handig dan een wasmachine leasen bij Skala.nl. Skala wasmachine verhuur heeft namelijk vele voordelen: geen BKR toetsing, garantie op je product gedurende de hele verhuurperiode en keuze uit een groot assortiment topmerken. Onze witgoed producten hebben allemaal een A energielabel én kleding wordt schoner dan ooit met een van de Bosch of Miele wasmachines. Wacht dus niet langer om een wasmachine te leasen bij Skala!

© Copyright Skala.nl 2015. Alle rechten voorbehouden