Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Fototoestel

Fototoestel

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Huur direct een top fototoestel bij Skala! Wij verhuren alleen topmodellen! Bekijk de allernieuwst Nikon digitale fotocamera NI-D3200KIT en huur hem direct!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De beste camera’s op afbetaling?

Zoomen. Flitsinstellingen goed zetten. De sluitertijd bijwerken. Scherpstellen en… ‘Tsjk! Tsjk! Tsjk!’ Binnen een seconde maak je meerdere topkwaliteit foto’s met een razendsnelle camera van Nikon of Canon. Dat klinkt goed! Maar wat kost zo’n camera veel geld. Misschien is een camera kopen op afbetaling een goed idee. Of nog beter: een camera huren. Dat kan bij Skala.

Camera huren in plaats van camera op afbetaling

Bij Skala.nl zorgen we er dagelijks voor dat mensen met een laag of gemiddeld inkomen toch met prachtige apparatuur zoals een spiegelreflexcamera kunnen werken. Niet door de camera op afbetaling te verkopen, maar door verhuur. Bijna alle elektronische apparaten kun je bij ons huren voor een klein bedrag per maand. En bij ons krijg je echt waar voor je geld. Wij verhuren namelijk alleen topmerken! Dus kies nu je favoriete camera van Sony of Nikon. Of ga voor nog meer voordeel door te kiezen voor een tweedehands camera! Leg jij volgende week het voetbal van jouw zoon vast met de beste camera van het moment…? 

© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!