Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Audio

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Tweedehands audio huren

Wanneer je van muziek houdt is een goede audio installatie van groot belang. Voor alle muziekliefhebbers biedt Skala fantastische tweedehands audio sets aan! Bij ons kun je voor de laagste prijs de grootste kwaliteit huren. Zo maken wij de beste geluidsbeleving voor iedereen betaalbaar.

Audio tweedehands: kosten en garantie

Bij Skala houden we het simpel voor je. Je betaalt maandelijks nog geen twee tientjes voor een prachtige installatie. Deze komen we bij je thuis bezorgen en ook de installatie kunnen we voor je verzorgen. Omdat je niet vast wil zitten aan de huur van een kapot product, komen wij eventuele defecten gratis repareren. Deze garantie durven wij je aan te bieden omdat onze producten van topkwaliteit zijn. Ons team van specialisten keurt het product grondig voor het wordt verhuurd. Bovendien werken we alleen met de beste merken, zoals Philips.

 

Wat je verder moet weten over je tweede hands audio

Wanneer je audio 2e hands bij ons bestelt krijg is dat meestal inclusief USB en HDMI aansluiting. Wij lichtten je graag in over het geluidsvermogen van de audio van je keuze. Bekijk dus snel de vele aanbiedingen op onze website. Tot slot. Hecht je belang aan goed geluid? Bekijk dan ook eens onze voordelige tweedehands Home Cinema Sets

Skala verhuurt ook nieuwe audiosets. Bekijk hier ons aanbod nieuwe audio.  

© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!