Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Gaming

Gaming

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Altijd al de nieuwste Xbox of PlayStation in huis willen hebben? Xbox huren en PlayStation huren doe je bij Skala.nl voor een laag bedrag per maand. Wij verhuren top consoles in combinatie met top TV's! Je kunt elke game console huren in combinatie met elke tv die wij aanbieden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Printer leasen

Een printer leasen of scanner huren: je wist waarschijnlijk niet eens dat dat bestond. Toch is het geen slecht idee om het leasen of huren van een printer eens in overweging te nemen. Wij van Skala.nl vinden immers dat de voordelen van huren en leasen ook op printers van toepassing zijn. Bij Skala kun je al tegen een klein maandbedrag een printer huren van topkwaliteit. De meeste printers hebben tegenwoordig ook een scanfunctie en zijn daarmee zowel printer als scanner. Een scanner huren behoort hiermee ook automatisch tot de mogelijkheden. We vertellen je er graag meer over. 

De voordelen van huren

Het huren van spullen heeft vele voordelen. Het maakt het mogelijk om dure kwaliteitsproducten ook bereikbaar te maken voor mensen die minder te besteden hebben. Voor een laag maandbedrag heb je namelijk al een A-merk product, in dit geval dus een printer of scanner, in huis. Je hoeft dan nooit in één keer een groot bedrag te betalen. Als huurder krijg je bovendien nooit te maken met onderhoudskosten. Bij Skala krijg je namelijk onbeperkt garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat je printer of scanner kapot gaat – deze kans is klein want onze producten ondergaan allemaal een uitgebreide kwaliteitscontrole – krijg je gewoon een nieuw product. Ook bij storing sturen wij binnen één werkdag onze reparatieservice langs. En mocht het niet ter plekke kunnen worden opgelost, dan krijg je gewoon een vervangend product. Het grote voordeel van huren dus? Geen gedoe! Een printer leasen is dus ideaal. 

Het verschil tussen huren en leasen

Wij horen ‘m nog wel eens, de vraag: ‘wat is nou het verschil tussen een printer huren en op afbetaling. Eigenlijk is dat verschil maar klein. Als je een product huurt blijft de verhuurder altijd eigenaar. In het geval van leasen kun je het geleasete product na verloop van tijd tegen restprijs kopen en word je dus eigenaar van het product. Hoe werkt dat bij Skala? Een pinter huren kan bij ons voor 3, 5, 7 of 10 jaar. Eventueel kun je na drievijfde deel van de huurtermijn kiezen voor een nieuwer model – zodat je zeker weet dat je altijd gebruik kunt maken van de nieuwste functionaliteiten. Een printer leasen betekent dus altijd het nieuwste van het nieuwste model in gebruik. Je kunt er ook voor kiezen om te wachten tot het einde van de periode. Je kunt ook dan kiezen voor een nieuw model, de huur opzeggen of: je blijft huren tegen een lager bedrag. In sommige gevallen kun je het product ook afkopen. Skala.nl biedt ook mogelijkheden tot het leasen van een printer of scanner dus. Neem contact op voor meer informatie.

HP printers van Skala 

De scanners en printers die je bij ons kunt huren zijn van HP, een topmerk in consumentenelektronica. Je kiest uit een aantal verschillende modellen, zoals all-in-one printers en laserprinters. Om nog voordeliger uit te zien kun je er ook voor kiezen om een tweedehands printer bij Skala te huren. Wil je een andere printer leasen? Dat kan ook. Bel dan even naar onze klantenservice op 088 712 9000. Zij zullen samen met jou bekijken welke printer bij jouw wensen past. Wil je alleen een scanner huren? Ook dat is mogelijk. 

Contact

Heb je een vraag voor Skala? We helpen je graag. Je kunt op werkdagen tijdens kantooruren contact opnemen via het telefoonnummer 088 – 712 9000. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met je op. Het kan zelfs nog makkelijker: op onze website vind je een chatfunctie. Zo krijg je vliegensvlug antwoord op al je vragen door één van onze medewerkers! 

© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!