Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Vrieskasten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Tweedehands vriezer huren

De beste tweedehands vriezer huur je bij Skala.nl. Naast een koelkast kan het heel handig zijn om een vriezer aan te schaffen. En dat hoeft dus helemaal niet duur te zijn! Voor nog geen twee tientjes per maand heb je al een topkwaliteit tweedehands vrieskast van het merk Bosch. Wij leveren het apparaat gratis bij je thuis af en kunnen het ook voor je installeren. Een eventuele reparatie is uiteraard geheel kosteloos, al verwachten wij dat dit niet snel zal voorkomen. Onze technische dienst zorgt er namelijk voor dat het apparaat in perfecte staat bij u wordt afgeleverd.

Kies nu je 2e hands vriezer

Je hebt keuze uit vele verschillende 2ehands vriezers. Kies voor een grote inhoud of juist voor een compact model als je minder ruimte hebt. Naast tweedehands vrieskasten heeft Skala ook een groot assortiment tweedehands koelvriescombinaties en tweedehands koelkasten

Vrieskast tweedehands: de kenmerken

Alle huishoudelijke apparaten zijn ingedeeld in een energieklassie, waarbij A het meest energiezuinig is. Alle vrieskasten die Skala verhuurt zijn A-klasse vriezers. Kies dus voor het mileu én voor uw portemonnee, want hoe hoger de energieklasse, hoe minder stroom het apparaat zal verbruiken.

 

Skala verhuurt ook nieuwe vrieskasten. Klik hier om het aanbod te bekijken. 

© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 120,- korting!
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten de waardebon in je mailbox.