Acer Veriton PC Met 27

Acer Veriton PC Met 27" Monitor

Acer Veriton PC Met 27" Monitor

Status OP = OP

Hulp nodig? Bel: 088 - 712 9000

 • Gratis bezorgd en geïnstalleerd
 • 100% servicegarantie
 • Een vast bedrag per maand
 • Klantbeoordeling 9,1/10
OOK DE BESTE DESKTOP COMPUTERS HUUR JE HEEL VOORDELIG BIJ SKALA.NL!

De Acer Veriton VES2740G heeft een tijdloos en klassiek design. Deze Acer computer is voorzien van een krachtige Intel Core i5 processor.

Met deze krachtige processor ben je in staat zware taken zonder problemen uit te voeren. Of dat nu een game spelen is terwijl of dat je gegevens opzoekt op internet terwijl je ook foto's aan het bewerken bent, dat is voor deze AC-VES2740G geen enkel probleem. Deze nieuwe Acer PC heeft maar liefst 256 GB opslagruimte.

Games spelen gaat op deze Acer computer razendsnel dankzij de videokaart en het werkgeheugen van maar liefst 8 GB. Door de combinatie van de videokaart en het grote werkgeheugen zullen ook zware grafische games gemakkelijk te spelen zijn.

Windows 10 staat standaard op uw computer.

Zijn er problemen met je laptop of heb je vragen over een programma dat op je laptop staat? Dat is voor Skala.nl geen probleem! Bel ons en je zult meteen geholpen worden! De meeste computervragen en problemen kunnen makkelijk van een afstand opgelost worden. Om jou beter te helpen kunnen wij met jou toestemming de laptop overnemen. Klinkt gek maar dit is erg handig! Je geeft de monteur toestemming om de laptop tijdelijk over te nemen en je ziet precies wat onze monteur op de laptop doet. Hierdoor wordt je dus direct geholpen en de monteur hoeft niet meer bij je thuis langs te komen.

Wacht niet langer en bestel de Acer PC door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan.

*Weekendhulp op afstand betekent dat u niet alleen hulp op afstand doordeweeks krijgt maar ook in het weekend. Zo kunt u in het weekend bij problemen direct bellen van 10.00 tot 17.00 uur voor uw gehuurde computer of laptop. Wij helpen u dan direct. Is het niet op afstand op te lossen dan wordt er direct een afspraak met u gemaakt voor een servicebezoek.
• 256 GB SSD opslagcapaciteit
• Intel core i5 processor
• 8GB DDR4 werkgeheugen

Specificaties

Meer informatie
EAN 4710180148787
Artikelnummer AC-VES2740GPRO-2
Tooltip information about Merk Merk Acer
Afmetingen (H x B x D) 33 x 16 x 27 cm

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Acer Veriton PC Met 27" Monitor
Uw waardering

Waarom huren bij skala?
Ervaar het gemak

 • Geen gedoe
  Wij bezorgen en installeren gratis bij je thuis. Op elke plek in jouw huis, zonder extra kosten. Jij hoeft niets te doen.
 • Geen verrassingen
  Wij rekenen geen eenmalige, bijkomende of opstartkosten. Jij betaalt maandelijks één vast laag bedrag.
 • Geen zorgen
  Wij zorgen voor het onderhoud, reparaties en een vervangend apparaat bij storingen. Jij geniet onbezorgd van je apparaat.

Meer informatie

Deze doen?
Acer Veriton PC Met 27

Acer Veriton 27 Inch Monitor Desktop VES2740G