Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Gaming

Gaming

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Altijd al de nieuwste Xbox of PlayStation in huis willen hebben? Xbox huren en PlayStation huren doe je bij Skala.nl voor een laag bedrag per maand. Wij verhuren de nieuwste consoles in combinatie met top TV's! Je kunt elke game console huren in combinatie met elke tv die wij aanbieden.

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Nieuw bij Skala: Game console huren

Tegenwoordig kan je ook bij Skala terecht als je een xbox of Playstation 4 wilt huren. Een console huren doe je eenvoudig via de website.  Skala.nl is uniek in het aanbieden van gameconsoles waarbij je per maand betaalt en niet in een keer een grote investering hoeft te doen. Wij komen gratis de Xbox bij je thuis bezorgen en gaan niet weg voordat de xbox werkt. Dat is onze service. En omdat wij service erg belangrijk vinden ontvang je bij de huur van een Xbox gratis Fifa'17. Je hoeft dus geen dure spellen aan te schaffen! Geniet met je hele gezin of vrienden van de Xbox One.6


 

Wil je een xbox huren of een playstation huren? Bel dan vrijblijvend met onze klantenservice op 088 - 712 9000. Onze medewerkers staan graag voor je klaar. 


© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 120,- korting!
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten de waardebon in je mailbox.