Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

LED Televisies

LED Televisies

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Goedkoop een nieuwe LED televisie in huis? Dan is een tv huren de perfecte keuze! Wij hebben Ultra HD en Curved TV's! We helpen je ook graag op weg met ons aankoopadvies voor televisies. Dus wil je een tv leasen van topmerken zoals Philips, Samsung, LG of Sony?.

Goedkoop een Ultra HD LED televisie huren

Films kijken in High Definition, de beste sportwedstrijden haarscherp volgen en gezellig je favoriete serie kijken met vrienden of vriendinnen. Dat kan alleen met een topkwaliteit LED-tv of Ultra HD televisies van Skala. De televisie collectie is ons stokpaardje; wekelijks maken we mensen blij die een prachtige televisie bij ons huren. Deze tv’s bieden de volgende voordelen:

 

• Haarscherp beeld
• Compacte afmeting doordat ze zeer dun zijn
• Prachtig geluid
• Hebben alle nodige aansluitingen zodat je gemakkelijk je spelcomputer of laptop aansluit

 

Gamen en films kijken wordt dan ook een nieuwe beleving! Met de komst van de next-gen consoles wordt het zeker genieten. Films in bluray en high definition, komen ook echt volledig tot hun recht.  

Of toch liever een goedkope Ultra HD 4K tv huren?

Naast LED televisies vind je in ons aanbod ook allerlei andere types, waaronder de mogelijkheid om een Ultra HD 4K televisie te huren. De laatste tijd komen er steeds meer films en games uit met Ultra HD 4K-ondersteuning, waardoor het kijkplezier alleen maar zal toenemen. Ook handig: bij ons kun je een tv huren zonder BKR toetsing. Let daarbij wel op dat wij altijd gebruik maken van onze eigen toetsing systeem. Dit doen wij om de financiële risico's te beperken. Daarnaast kies je ervoor om te huren, dit is iets anders dan tv per maand te betalen. Betaal je je televisie per maand dan heb je veel minder garantie dan huren. De nieuwste tv in huis? Huur bij Skala.nl.

Voordelig een LED televisie huren – hoe werkt dat?

Een televisie huren als particulier is de perfecte oplossing als je snel een nieuwe tv nodig hebt, maar even niet het geld hebt om een nieuwe te kopen. Want televisies zijn nu eenmaal aardig prijzig. En bij een tv kopen en achteraf betalen wil je nogal eens voor onaangename verrassingen staan. Door een tv te leasen spreid je daarentegen de kosten en betaal je slechts een laag bedrag per maand. Zo kun jij gewoon lekker je favoriete serie blijven kijken, zonder je spaarrekening te plunderen.

 

Een tv huren is zo online geregeld:

 

• Kies in het overzicht de televisie die bij jouw wensen past
• Kies de huurtermijn
• Klik op ‘snel in huis, klik hier’ en vul je gegevens in

 

Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en zorgen we dat de tv bij jou thuis wordt afgeleverd én geïnstalleerd. Handig!

Een tv op afbetaling kopen of huren – wat is beter?

Een tv op afbetaling kopen is een bekende manier om snel een tv te regelen zonder dat dit je direct een hoop geld kost. Ook de tv in termijnen betalen komt vaak voor. Beide op het eerste gezicht aantrekkelijke opties, maar die vaak wel gepaard gaan met een aardige rente. Hetzelfde geldt eigenlijk voor een tv achteraf betalen, waarbij het ook nog eens goed mogelijk is dat die rekening over een paar jaar nog steeds ongelegen komt. Wat dat betreft kan het dus aantrekkelijker zijn om een tv te huren. Je betaalt 1 bedrag per maand en bent volledig voorzien van 100% servicegarantie. 

De 5 voordelen van een tv leasen bij Skala

Lease je een televisies dan profiteer je van de volgende aantrekkelijke voordelen:

 

• Je spreidt de betalingen en kies zelf wanneer je per maand wilt betalen. 
• Je kunt een tv huren zonder BKR toetsing. let hierbij wel op dat wij gebruik maken van Focum, zie deze link voor meer informatie over Focum.
• Onbeperkte garantie, geen overwachte kosten!
• Als je een tv huurt mag je na 3/5 van je huurcontract een nieuwe uitkiezen. Zo heb je dus al snel weer de nieuwste tv in huis staan
• We leveren de tv netjes bij jou thuis af en sluiten hem meteen even voor je aan

 

Voordelen die huren aantrekkelijker maken dan een tv te bestellen en achteraf te betalen.

 

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke televisie het beste bij jou past of wil je meer weten over een tv leasen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!