Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Welkom op het Skala blog!

 

Lees hier onze blogs over o.a. huishoudelijke apparaten, huren, energiezuinigheid en besparen. Ook geven we je advies waar je op moet letten bij de aanschaf van je nieuwe televisie, wasmachine of koelkast. Je leest het hier!

Blog

Quickdrive 1Quickdrive is een revolutionaire technologie die Samsung heeft uitgebracht bij de allernieuwste wasmachines. Hiermee wordt de tijd die nodig is voor het draaien van een volledige was gehalveerd.  

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws door skala BV

December is een van de duurste maanden van het jaar. Misschien wel de duurste. Dus tips om geld te besparen in het nieuwe jaar zijn meer dan welkom. Benieuwd hoe je dat doet? Check deze 5 tips om geld te besparen in het voorjaar.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws door Skala.nl

De nieuwste snufjes en de trends in huishoudelijke producten en elektronische apparaten. Weet jij ze allemaal? Alles in en rondom huis wordt namelijk steeds slimmer. We hebben over een paar jaar dus een ‘smart’ huis. Weet jij al wat dit is en wat het voor jou betekent? Wij hebben voor jou een paar slimme technologieën op een rijtje gezet. 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Nieuws door Skala.nl

We kunnen ons  bijna geen leven zonder wasmachine meer voorstellen. We kunnen eigenlijk niet meer zonder. Het is dan ook flink balen als de wasmachine kapot is of niet meer goed werkt. Gelukkig kun je een simpele reparatie van je wasmachine ook gewoon zelf doen. Benieuwd welke dat zijn? We zetten een paar gemakkelijke reparaties voor je wasmachine op een rij.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Nieuws door Skala.nl

Ga je een nieuwe wasmachine huren of kopen? De keuze maken tussen de tientallen verschillende merken en soorten wasmachines kan lastig zijn. Welke wasmachine moet je kiezen? Wij hebben een aantal aandachtspunten bij het kiezen van een wasmachine op een rijtje gezet!

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Nieuws door Skala.nl
© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.