Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Welkom op het Skala blog!

 

Lees hier onze blogs over o.a. huishoudelijke apparaten, huren, energiezuinigheid en besparen. Ook geven we je advies waar je op moet letten bij de aanschaf van je nieuwe televisie, wasmachine of koelkast. Je leest het hier!

Blog

4 artikel(en)

Wassen is niet alleen een saaie klus waar eigenlijk iedereen tegenop kijkt, het kost ook nog eens geld. Je kunt wassen nét dat beetje leuker maken door het goedkoper te maken. Want geld overhouden voor de leukere dingen in het leven willen we allemaal wel. Daarom geven wij je dé 5 tips om wassen goedkoper (en dus ook leuker) te maken. 

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws door skala BV

De wasmachine, stofzuiger, droger en vaatwasser. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons huishouden. Toch zijn ze van ver moeten komen en waren zeker de eerste modellen niet echt ‘handzaam’. Tijd voor een kleine reis terug in de tijd naar ‘de geboorte’ van onze moderne huishoudelijke vloot. 

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws door skala BV

Het huishouden. De meeste mensen worden er niet blij van. Koken, stofzuigen en de ene na de andere was in de wasmachine. Het hoort er (helaas) bij. En dat terwijl ons huishouden al veel gemakkelijker is dan vroeger. Wist je bijvoorbeeld dat we in 1900 nog niet eens elektriciteit hadden? En dat we veel meer tijd kwijt waren aan het huishouden? Tijd voor een blik terug in de tijd.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws door skala BV

Zit je wel eens krap bij kas en vraag je jezelf af of je meer geld aan het einde van de maand kan overhouden? Dan adviseren wij jou om deze 10 bespaartips te lezen! Geld besparen kan op vele makkelijke manieren. Tijd dus voor een paar handige bespaartips.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws door skala BV

4 artikel(en)

© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.