Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Welkom op het Skala blog!

 

Lees hier onze blogs over o.a. huishoudelijke apparaten, huren, energiezuinigheid en besparen. Ook geven we je advies waar je op moet letten bij de aanschaf van je nieuwe televisie, wasmachine of koelkast. Je leest het hier!

5 tips om geld te besparen in het voorjaar

19-01-18 15:22

December is een van de duurste maanden van het jaar. Misschien wel de duurste. Dus tips om geld te besparen in het nieuwe jaar zijn meer dan welkom. Benieuwd hoe je dat doet? Check deze 5 tips om geld te besparen in het voorjaar.

Bespaartip 1: goedkope uitjes

Ook in het voorjaar zijn er genoeg leuke dingen te doen die niet zo veel of geen geld kosten. Het is dus zonde om hier veel geld aan uit te geven. Zo heb je in de grote steden zoals Amsterdam en Utrecht vaak allerlei evenementen zoals openbare nieuwjaarsborrels of zelfs nog een ijsbaan waar je voor een paar euro op mag. Neem zelf wat lekkers mee en je hebt direct een leuk dagje weg.

Bespaartip 2: een goedkope nieuwjaarsborrel

Het voorjaar is de periode van de nieuwjaarsborrels. Wil jij er eentje organiseren voor je  vrienden of familie, maar er niet teveel geld aan kwijt zijn? Houd dan de aanbiedingen in de supermarkt in de gaten. Wie weet is de champagne (of cava) ergens in de aanbieding. En het bier eigenlijk altijd wel.

Ga daarom zelf (of met vrienden) in de keuken staan en bereid samen de hapjes. Een stuk goedkoper dan de kant-en-klare borrelsnacks. En meer dan drank, hapjes en je favoriete Spotify playlist op je home cinema set heb je niet nodig toch? Zeker zo gezellig en een stuk voordeliger. En de kids? Die zet je gewoon met een film achter de tv!

Bespaartip 3: koken met je kerstpakket

Een goedkoop etentje organiseren met vrienden? Nodig dan mensen uit om dingen uit hun kerstpakket mee te nemen. Je zult versteld staan hoeveel ingrediënten je zo kunt verzamelen. Ga vervolgens lekker samen achter het fornuis aan de slag. Zo zet je voor weinig geld lekkere gerechten op tafel en voorkom je ook dat je het kerstpakket jaren laat liggen.

Bespaartip 4: organiseer een ruilavond

Het is gezellig om met vrienden bij elkaar te zijn. Om het nog leuker te maken is het mooi om spullen die je gekregen hebt, bijvoorbeeld in je kerstpakket of bij de Sinterklaas surprise, mee te nemen en te ruilen met vrienden. Wie weet heb je zo opeens alsnog een superleuk cadeau te pakken. En daarnaast is het natuurlijk gewoon fijn om bij elkaar te zijn.

Geld besparen? Bekijk meer tips!

Tot zover onze tips om geld te besparen in het voorjaar. Op zoek naar meer handige en praktische tips om geld te besparen? Bekijk dan ook het Skala blog!

Geplaatst in Nieuws door

Skala.nl

Post Comments

Verstuur reactie* Verplichte velden

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.