Bosch I-DOS Wasmachine 9 kg

Status OP = OP

Hulp nodig? Bel: 088 - 712 9000

Huur vandaag nog deze Bosch I-Dos wasmachine bij Skala.nl
De was ging nog nooit zo snel en eenvoudig!

Grote lading, geen probleem?
Besta je uit een groot gezin of heb je zelf gewoon veel was? Deze Bosch wasmachine kan het allemaal aan. Dankzij het vulgewicht van 9 kg hoef jij je geen zorgen meer te maken om dagelijks 2 of 3 wassen te draaien!

Geen gedoe meer voor jou!
Vind jij het ook lastig om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen voor het perfecte resultaat? Dit is voor de Bosch WAU28S00NL geen enkel probleem. Dankzij de I-DOS intelligente doseringssysteem wordt de juiste hoeveelheid toegevoegd aan de was. Dit wordt gedaan op basis van de hoeveelheid kleding, soort stof en hoe vuil de was is. Hiermee wordt er nooit te veel wasmiddel gebruikt. Tot slot zorgt dit ervoor dat er ook geen wasmiddelresten op je kleding zit en voorkom je huidirritatie.

Super snel wassen met perfect resultaat!
Haast maar toch nog een was willen draaien? Dat kan met deze Bosch Wasmachine! Deze Bosch WAU28S00NL beschikt over de SpeedPerfect-functie. Met deze functie kan jij je wastijd met 65% verminderen zonder het verliezen in kwaliteit van het was resultaat. Verder is deze functie te combineren met diverse wasprogramma’s zoals het mixprogramma.

Vergeten een aantal kledingstukken in de was te doen?
Dat is met deze Bosch WAU28S00NL verleden tijd. Dankzij de bijvulfunctie kan jij het huidige programma pauzeren en vieze kleding in de wasmachine bijvullen. Na het sluiten van de deur gaat het huidige programma automatisch verder. Helaas is bijvullen niet mogelijk bij programma’s met een tempratuur hoger dan 50 ºC of als het waterniveau te hoog is.

Geen onderhoud- of reparatiekosten meer!
Deze wasmachine huren van Bosch betekent voor jou: geen dure onderhoud- of reparatiekosten meer. Daarnaast zullen de monteurs van Skala.nl deze wasmachine volledig gratis afleveren en installeren!

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.
• Vulgewicht: 9 kg
• Energielabel: C
• Toerental: 1.400 RPM
Meer informatie
EAN 4242005219643
Artikelnummer BO-WAU28S00NL-D
Tooltip information about Merk Merk Bosch
Afmetingen (H x B x D) 84,5 x 59,8 x 59,0 cm
Vulgewicht 9 kg
Toerental 1400 rpm
Energielabel C
Energieverbruik (per jaar in kWh) 152 kWh
Geluidsniveau (dB) 48 dB (wassen) & 72 dB (centrifugeren)
Geluidsniveau centrifugeren Stil (72 - 73 dB)
Merkspecifieke functies Bosch i-DOS
Waterverbruik (liters) 11220 liter
Wifi Nee
Besturing met app Nee
Timerfunctie Ja
Aantal programma's 13
Kleur Wit
Droogresultaat B
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch I-DOS Wasmachine 9 kg
Uw waardering

Waarom huren bij skala?
Ervaar het gemak

  • Geen gedoe
    Wij bezorgen en installeren gratis bij je thuis. Op elke plek in jouw huis, zonder extra kosten. Jij hoeft niets te doen.
  • Geen verrassingen
    Wij rekenen geen eenmalige, bijkomende of opstartkosten. Jij betaalt maandelijks één vast laag bedrag.
  • Geen zorgen
    Wij zorgen voor het onderhoud, reparaties en een vervangend apparaat bij storingen. Jij geniet onbezorgd van je apparaat.

Meer informatie

Deze doen?
Bosch I-DOS Wasmachine 9 kg

Wasmachine huren Bosch I-DOS 9 kg WAU28S00NL