Bosch Wasmachine + Wasdroger

64,90 51,95 p/m
Status Op bestelling

Hulp nodig? Bel: 088 - 712 9000

De beste combideals huur je bij Skala.nl!


Deze Bosch wasmachine heeft een vulgewicht van 9 kg. Dit is genoeg om de was te doen voor het hele gezin. Zoals alle producten op Skala.nl, is ook deze WAU28U00NL wasmachine erg energiezuinig met zijn energieklasse A+++. Wacht dus niet langer en besluit nu! Zo bespaar je elk jaar extra op je energierekening!


Daarnaast hoort deze Bosch wasdroger ook nog bij de de deal. De Bosch WTR88T00NLis een wasdroger met een mooi design en een ronde voorlader vuldeur. De maximale vulcapaciteit van dit apparaat is 8 kg. Deze Bosch wasdroger heeft 12 programma’s waaronder kreukherstellend, Wol finish en Fijne was. 


Wacht niet langer en huur deze combideal van Bosch door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het gratis bij je aan. 



Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?



Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? 

• Wasmachine vulgewicht: 9 kg
• Wasdroger vulgewicht: 8 kg
• Energieklasse: C en A+++

Meer informatie
Artikelnummer BO-WAU28U00NL + BO-WTR88T00NL
Tooltip information about Merk Merk Bosch
Wifi Nee
Local Dimming Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch Wasmachine + Wasdroger
Uw waardering

Waarom huren bij skala?
Ervaar het gemak

  • Geen gedoe
    Wij bezorgen en installeren gratis bij je thuis. Op elke plek in jouw huis, zonder extra kosten. Jij hoeft niets te doen.
  • Geen verrassingen
    Wij rekenen geen eenmalige, bijkomende of opstartkosten. Jij betaalt maandelijks één vast laag bedrag.
  • Geen zorgen
    Wij zorgen voor het onderhoud, reparaties en een vervangend apparaat bij storingen. Jij geniet onbezorgd van je apparaat.

Meer informatie

Deze doen?
Bosch Wasmachine + Wasdroger

Bosch 9 kg Wasmachine + 8 kg wasdroger