Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

PC

PC

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Huur jouw PC bij Skala.nl! Wij verhuren computers met de snelste processoren voor Games, Media, Muziek & Entertainment en werkverkeer.

Nog niet helemaal zeker welke PC het meest geschikt is voor jou? Bekijk dan snel je aankoopadvies hier.

Handig: een computer huren in plaats van kopen

Een PC huur je gemakkelijk bij Skala. Ook wanneer je niet de financiële middelen hebt om in één keer een groot bedrag op tafel te leggen, kun je dus bij Skala terecht.  Een computer huren (zelfde als PC huren, PC staat voor Personal Computer) doe je heel eenvoudig bij Skala onder goede en duidelijke voorwaarden voor een bepaalde tijd met een maandelijks bedrag.

De voordelen van huren bij Skala

Je wil bijvoorbeeld een HP Laptop kopen op afbetaling of slechts een meer gangbare Windows-gestuurde computer. Je hebt je alleen nog niet beseft dat wanneer het product kapot gaat, je toch blijft doorbetalen voor iets wat je niet langer kunt gebruiken. Maak geen onnodige kosten en huur bij Skala. Installatie en reparatie zijn altijd bij de (lage!) huurprijs inbegrepen. Zo betaal je alleen voor spullen waar je echt wat aan hebt. Bovendien kun je bij ons terecht voor de beste merken en de nieuwste producten. Kies voor een HP PC een ander merk of ga voor de tweedehands variant van deze topmerken. Skala verhuurt PC's met schermdiagonalen van 23 inch

Kortom: een PC huren bij Skala is een slimme keus voor degenen die op zoek zijn naar ruime keuzemogelijkheden en van zekerheid  houden.  Een computer huren doe je gemakkelijk via de website van Skala.nl. Je bestelt je pc of computer en je wordt binnen 1 werkdag terug gebeld door onze klantenservice. Zij nemen samen met jou de bestelling door. Daarna maakt onze planning een afspraak met jou om de producten gratis te komen bezorgen en te installeren. Jij hoeft verder niks te doen. 

Daarnaast heb je voor de volledige duur van de overeenkomst een service-garantiecontract. Dit houdt in dat wanneer er iets defect mocht raken aan de laptop wij dit voor jou komen repareren. En moet de computer mee naar de technische dienst? Dan krijg jij een tijdelijk vervangende PC!


© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!