Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Tablets

Tablets

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Huur je tablet bij Skala.nl! Wij verhuren onder andere de nieuwste Apple iPad en Samsung Galaxy Tab. Ipad huren kan eenvoudig via de website

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Tablet huren bij Skala

Aan de koffietafel de foto’s van de vakantie bekijken. Overal zakelijke mails ontvangen en verzenden. Op de bank een e-book lezen en daar direct over tweeten. In bed het weer van morgen checken. Skypen met je beste vriend en vriendin. In de trein onderweg naar je werk een serie of film kijken. Een tablet is werkelijk overal voor te gebruiken, door iedereen van de familie en heel makkelijk mee te nemen!

Een Tablet huren in plaats van een standaard tablet op afbetaling

Een Tablet op afbetaling lijkt slim. Het brengt echter de nodige nadelen met zich mee. Zo is het bij een tablet op afbetaling vaak heel moeilijk om garantie te krijgen over het product. Skala doet dat anders: gedurende de huurtermijn heb je altijd volledige garantie over het product. De meeste bedrijven die aan tablet kopen op afbetaling doen, maken ook nog eens gebruik van de BKR toetsing. Wij maken gebruik van ons eigen systeem om te toetsen of je in aanmerking komt om te huren. Daarnaast heb je je Tablet vliegensvlug in huis!

Tablet huren: Welke tablets zijn populair?

ipad huren

Wij verhuren tablets van de topmerken Samsung en Sony. Wij hebben een aantal modellen van deze merken beschikbaar. Deze tablets zijn Android gestuurd. Android is het besturingssysteem van Google. Je kan verder kiezen uit een schermdiagonaal van 9,4 inch, 9,7 inch of 10,1 inch. Tot slot bieden wij ook een aantal tweedehands tablets aan. Bij een tablet huren heb je ruime keus in besturingssysteem en inches. 

© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.