Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Huishoudelijke apparaten en andere apparatuur huren

Welke apparaten wil je aanschaffen? Je vindt een groot aantal huishoudelijke (en andere elektronische) apparaten op Skala.nl. Wat dacht je van televisies, computers, zonnebanken, wasmachines, elektrische fietsen en stofzuigers? Al deze apparaten huren is natuurlijk een beetje overdreven, en je hebt ze vast niet allemaal nodig. Maar als er een apparaat bij je thuis kapot gaat, dan is het soms financieel moeilijk of zelfs onmogelijk om direct een vervanger te kopen. In dat geval is huren bij Skala.nl de beste optie.

Skala: de beste in verhuur van apparatuur

Skala.nl doet al meer dan 30 jaar aan verhuur van apparatuur en kan gerust de ‘verhuur specialist’ van Nederland worden genoemd. We onderhouden zeer goede contacten met grote merken zoals Samsung, Philips, Bosch en Apple. Hierdoor maken we goede deals bij het kopen van apparatuur. En dat merk je! je kan bij ons huishoudelijke apparatuur huren tegen de laagste prijs. Het maandbedrag bij ons, is vaak gelijk aan het weekbedrag bij de concurrent. Weet je al welk apparaat er volgende week nieuw in je huiskamer staat? Skala.nl maakt het mogelijk.


Geen in termijnen betalen maar huren!

Huren is een goede keuze. Voor het huren van huishoudelijke apparaten (zoals een wasmachinedroger of witgoed in het algemeen) en luxe elektronica (zoals een televisie of televisie met playstation 4) ben je bij ons aan het juiste adres. Zelfs een fiets, zoals de populaire elektrische fietsen huur je gemakkelijk, voordelig en veilig bij Skala.nl. Waarom spullen huren bij Skala? Je betaalt een maandbedrag, krijgt volledige garantie over de gehele huurperiode en alles wordt gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd door onze vakbekwame en ervaren monteurs. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ben je toevallig opzoek naar een TV? Bekijk hier de voordelen van een tv huren! Je kunt bij ons een LED scherm huren, maar ook kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld e-Bikes. Er zijn echter verschillende spullen die je kunt huren. Denk hierbij aan spullen huren als luxe electronica, maar ook andere huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten. Bovendien leveren wij door heel Nederland. Heb jij dus een wasmachine nodig in groningen of in zeeland, het maakt ons niet uit!

  

Huren van apparaten

Veel mensen willen een laptop huren of juist een computer huren. Veelal wordt er niet gezocht naar de beste optie. Voor afbetalen of in termijnen betalen is bijvoorbeeld een BKR-toetsing nodig. Ook wordt bij die optie geen garantie over de producten gegeven. Als er dan iets kapot gaat, moet de koper doorbetalen voor een kapot product! Gelukkig kun je ook topmerken huren (in het Engels 'leasen') met garantiemogelijkheden. Via Skala.nl huur je producten, je koopt ze niet. Na de afgesproken huurperiode heb je daar echter wel de mogelijkheid toe. Huren t.o.v. in termijnen betalen heeft uiteraard vele voordelen: stel jij hebt een nieuwe wasmachine nodig, maar je kunt deze niet in één keer zelf betalen. Dan is huren een logische optie. 

 

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!