Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Stofzuigers

Stofzuigers

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

De beste stofzuigers huur je bij Skala.nl

Huur vandaag nog een topmodel iRobot stofzuiger. De bezorging is gratis.

Deze stofzuigers nemen je letterlijk het werk uit handen!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Stofzuiger huren?

Daar had je zeker nog niet aan gedacht! Dankzij Skala hoef je nooit meer grote bedragen op tafel te leggen voor dure huishoudelijke apparatuur. Stofzuiger huren doe je bij Skala.nl voor een laag bedrag per maand. Dankzij deze nieuwe topmodellen is jouw huis voortaan binnen no-time stofvrij! Er zitten echter nog veel meer voordelen aan huren in plaats van kopen. Wij vertellen je er graag meer over.

Waarom kiezen voor huur in plaats van koop?

Huren heeft ten opzichte van kopen vele voordelen. Wanneer je een stofzuiger huurt weet je namelijk altijd precies waar je aan toe bent. Ten eerste kan de aanschaf van nieuwe huishoudelijke apparatuur een forse aanslag zijn op je bankrekening. Met een vast laag maandbedrag ben je hier voortaan van verlost. En wat als je nieuwe apparaat na een tijdje kapot gaat? Heb je het product gekocht, dan kun je in de meeste gevallen naar je geld fluiten. Niet bij Skala.nl. Bij ons krijg je namelijk gedurende je hele huurperiode gratis garantie. Problemen met de stofzuiger? Wij sturen binnen 24 uur al iemand langs om het op te lossen. Mocht dat niet meteen ter plekke lukken, dan nemen wij het apparaat mee en krijg je van ons gedurende de reparatieperiode een vervangend apparaat. Zo makkelijk kan het zijn! De kans dat uw apparaat kapot gaat schatten wij echter zeer klein in. Alle producten die door Skala verhuurd worden, ondergaan namelijk allereerst een uitgebreide kwaliteitscontrole. Bovendien vind je in ons assortiment alleen stofzuiger van het A-merk iRobot. 

iRobot stofzuigers van topkwaliteit

Schoonmaken wordt met de nieuwe iRobot stofzuigers kinderspel. In het assortiment stofzuigers van Skala vind je stofzuigers die bijvoorbeeld voorzien zijn van een HEPA filter voor mensen met een stofallergie. Je kunt voortaan rustig op de bank wachten terwijl de iRobot het werk doet. Stofzuigen was nog nooit zo makkelijk! Heb je huisdieren? Dan herken je het probleem van dierenharen die overal achterblijven vast goed. Kies dan voor een van deze stofzuigers die speciaal is ontwikkeld om dierenharen goed op te zuigen. Extra aantrekkelijk huren? Het kan nog goedkoper. Bekijk daarvoor eens onze tweedehands apparaten! Zo zie je maar, bij Skala.nl is er voor ieder huishouden een passende stofzuiger te vinden. Wil je een andere stofzuiger huren? Laat ons uw wensen weten, wij helpen u graag met het uitzoeken van een passend product.

Skala klantenservice

Skala is al meer dan 40 jaar dé verhuurspeciaalzaak van Nederland. Dat willen we natuurlijk graag zo houden. Bij Skala vinden we het daarom belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Onze klanten waarderen ons met een 8,7 gemiddeld – en we staan ook graag voor jou klaar. Heb je dus vragen, opmerkingen of wil je iets anders kwijt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ook gebruikmaken van de chatfunctie op onze website. Zo heb je nog sneller antwoord op al je vragen!

© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!