Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Wasdrogers

Wasdrogers

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Huur jouw wasdroger bij Skala.nl! Bestel hem direct online en wij bezorgen hem gratis en installeren hem bij jou in huis!

Nog niet helemaal zeker welke droger voor jou geschikt is? Klik hier voor je aankoopadvies.

Een droger huren

Elektronica die kapot gaat, gaat meestal kapot wanneer je even geen geld beschikbaar hebt. Om de een of andere geheimzinnige reden, gebeuren zulke dingen juist wanneer de huur of hypotheek moet worden betaald en de vakantie net geboekt is. Maar zoals alle elektronica, kan ook de wasdroger wel eens stuk gaan. Een goede oplossing voor het probleem van een onverwachte kostenpost: een droger huren. Een wasdroger huren kan de oplossingen zijn. Verhuurbedrijf Skala.nl is de grootste verhuurbedrijf van Nederland.  

Huren bij Skala

Het huren van een wasdroger zorgt voor een aantal voordelen. Zo heb je geen grote kostenpost op een onhandig moment. In plaats daarvan betaal je maandelijks een bedrag. Ook weet je zeker dat je in de nabije toekomst geen grote onverwachte kosten maakt, want als er iets kapot gaat binnen de huurtermijn, laten we het gratis maken. Niet dat we verwachten dat er iets kapot gaat, we verhuren namelijk alleen topmerken zoals Samsung en Bosch. Het verschil tussen een wasdroger op afbetaling is dat u deze garantie niet heeft. Heeft u een droger gekocht op afbetaling dan komen vaak nog reparatie kosten, voorrijkosten en bezorgkosten erbij.

Wilt u nog meer besparen? Komt dat even goed uit! Onze apparaten zijn zeer zuinig. Kies voor energielabel, B, A of A+. Of druk de kosten nog verder door voor een van onze tweedehands producten te kiezen. 

 

Wasdroger huren mét de topservice die je wenst

Wat houdt de service van Skala allemaal in? Als volgt:

  •   • Gratis bezorging;
  •   • gratis installatie;
  •   • gratis reparatie als er iets aan de droger kapot gaat. 

Dat is de service van Skala. Zo zorgen we er voor dat onze klanten bij ons méér krijgen dan bij de concurrentie. Méer service en een betere garantieregeling. Want misschien herkent u dit: u koopt een product, er zit twee jaar garantie op en precies één week na die periode van twee jaar, gaat het kapot. Voor veel mensen is dat net iets te vaak voorgekomen. Die mensen huren nu bij Skala. Wij geven u garantie over de volledige huur periode. U zult dus nooit meer te veel betalen doordat er iets op het verkeerde moment kapot gaat.

 

Skala maakt het mogelijk

Heb je een BKR registratie? Geen probleem. Wij doen geen BKR-toetsing. We maken gebruik van Focum, een onafhankelijk toetsingsysteem, wij kijken dan of je niet in de financiële problemen komt als je bij ons gaat huren. Huur je eenmaal bij Skala.nl, maar blijkt dat je het maandelijkse bedrag toch niet makkelijk kunt betalen? Dan zoeken we samen met jou naar een oplossing. Wil je een droger huren? Skala maakt het mogelijk. 

De merken drogers die we bieden

Op deze pagina vind je veel verschillende drogers, van verschillende merken. De meest populaire merken zijn hieronder opgelijst:

 Merk  Voordeel
 Bosch  Zeer veel modellen beschikbaar
 Samsung  Vaak de voordeligste keuze

Van al deze merken vindt u bij ons een ruime keuze. Zo vindt u de wasdroger die u zoekt eenvoudig. Denk bij het kiezen van een geschikt apparaat ook aan het energie label. Er zijn drogers van Energie label B, A en A+ verkrijgbaar voor huur. Niet alleen qua merken, ook qua energielabels heeft u dus een ruime keuze. Een droger huren was nog nooit zo eenvoudig!

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!