Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Wasmachines

Wasmachines

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Huur een wasmachine bij Skala.nl! Bij ons vind je de nieuwste modellen tegen verrassend scherpe tarieven. Topmerken zoals Bosch, Samsung en LG. Nu ook beschikbaar met het wasmiddel abonnement!  Benieuwd welke wasmachine het beste bij jou past? Bekijk dan ook ons aankoopadvies voor wasmachines.

Liever geen wasmachine op afbetaling? Huren is de oplossing!

Een wasmachine op afbetaling kopen lijkt een interessante optie als je even geen geld hebt, maar uiteindelijk komt toch het moment dat de rekening op de mat valt. Daarnaast is een wasmachine op afbetaling zonder BKR vaak wel mogelijk, maar wordt het met een BKR registratie een stuk moeilijker. Een wasmachine bestellen op afbetaling is dus lang niet altijd de oplossing.

 

Een wasmachine huren biedt daarom verschillende voordelen:

• Je spreidt de betalingen, waardoor je niet in één keer veel geld hoeft uit te geven. Iets dat bij een wasmachine met afbetaling uiteindelijk vaak wel het geval is
• Onbeperkte garantie
• Als je een wasmachine huurt mag je na 3/5 van je huurtermijn een nieuw model uitkiezen. Zo heb je dus elke keer weer het nieuwste model
• We nemen ook de levering en installatie uit handen en rekenen hier geen extra kosten voor. Dus ook dat is weer mooi meegenomen

 

Voordelen die leasen (oftewel huren) aantrekkelijker maken dan een wasmachine kopen op afbetaling!

Voordelig een wasmachine huren – hoe werkt dat?

Een wasmachine huren als particulier is de perfecte oplossing als je snel een nieuwe wasmachine nodig hebt, maar even niet het geld hebt om een nieuwe te kopen. Want wasmachines zijn nu eenmaal duur. Door een wasmachine te leasen spreid je de kosten en betaal je slechts een laag bedrag per maand. Zo kun jij gewoon je wasjes blijven draaien zonder je spaarrekening te plunderen.

Een wasmachine huren is zo online geregeld:

• Kies in het overzicht de wasmachine die bij jouw wensen past
• Kies de huurtermijn
• Klik op ‘snel in huis, klik hier’ en vul je gegevens in

 

Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en zorgen we dat de wasmachine bij jou thuis wordt afgeleverd én geïnstalleerd. Handig!

 

Een wasmachine in termijnen betalen of leasen – wat is beter?

Als je even geen geld hebt voor een nieuwe wasmachine zijn er diverse mogelijkheden. Een wasmachine bestellen en achteraf betalen, een wasmachine op afbetaling kopen of een wasmachine kopen en in termijn betalen. Allemaal opties, maar niet altijd mogelijk en voor jou voordelig. Een wasmachine op afbetaling kopen is vaak niet mogelijk met een BKR registratie. Misschien is het nog wel mogelijk om een wasmachine te kopen en in termijnen te betalen, maar van die rente word je vaak alles behalve blij.

Hierdoor kan een wasmachine leasen voordeliger uitkomen. Je profiteert namelijk niet enkel van een laag bedrag per maand, maar hebt ook onbeperkte garantie. Stel dat je wasmachine onverhoopt toch de brui er aan geeft, dan wordt deze kosteloos gerepareerd of vervangen door een nieuw model. Een luxe die je niet hebt bij een wasmachine kopen op afbetaling. Oftewel, wel de lusten, maar een stuk minder lasten.

 

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke wasmachine het beste bij jou past of wil je meer weten over een wasmachine leasen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!