Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Fornuizen

Fornuizen

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Bij Skala huur je fornuizen van de allerbeste kwaliteit. Fornuizen worden bezorgd en gratis geïnstalleerd bij u in huis!

Weet je nog niet precies welk soort fornuis je nodig hebt? Kijk dan snel bij dit handige aankoopadvies.

 • Bosch Gasfornuis

  Bosch Gasfornuis

  BO-HXS59II51N

  Actuele status: Op bestelling

  • Gas- en elektrofornuis
  • Energielabel: A
  • Inhoud oven: 66 liter
  29,95 p/m

Gasfornuizen, elektrische fornuizen en keramische fornuizen te huur

Huur bij ons een gasfornuis. Goedkoop een fornuis kopen van goede kwaliteit is lastig. Een gasfornuis huren is de beste optie om toch een topkwaliteit fornuis van Bosch en Etna in huis te kunnen hebben. De voordelen: gratis bezorging en installatie en je betaalt slechts een klein bedrag per maand. Daarvoor heb je een zeer goed nieuw gasfornuis. Ook biedt Skala de mogelijkheid om van de beste merken een fornuis tweedehands te huren. 

Waarom een gasfornuis huren?

Een gasfornuis is niet goedkoop, zeker niet als je het moet kopen. Daarom is huren eigenlijk de beste optie. De voordelen op een rijtje:

 

 • Bepaal zelf wat je per maand betaald voor je gasfornuis; kies zelf het merk en de daarbijbehorende kwaliteit. De merken die Skala aanbiedt zijn Bosch en Etna of Pelgrim.Wil je graag een ander fornuis, laat het ons dan weten dan kijken wij of we iets kunnen regelen.
 • Lage kosten; in plaats van dat je een gas-, elektrisch of keramisch fornuis koopt, wat bij een goede kwaliteit al gauw €1.000 euro kost, betaal je elke maand een bedrag. Hoe fijn is het om elke maand een paar tientjes te betalen in plaats van je spaarcenten te gebruiken.
© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!