Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Vriezers

Vriezers

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Een vriezer huren doe je bij Skala.nl. Bestel hem direct online en wij bezorgen hem gratis en installeren hem bij je in huis!

Een vriezer huren

Brood, groenten, pizza’s, friet, kroketten, frikadellen… En dan ’s zomers ook nog ijsjes. Het past allemaal in de vriezer die je huurt bij Skala. De meeste koelkasten hebben maar een klein diepvries compartiment. Een echte vriezer huren is de oplossing voor dit probleem! Je kunt kiezen uit gewone vriezers, grote vrieskisten of koelvriescombinaties van topmerken zoals Bosch of Liebherr met energielabel A++ of A+. Zo kun je de boodschappen weer gemakkelijk opbergen... Zelfs als het zomer is. 

 Bekijk hier onze tweedehands vriezers voor nog meer voordeel!

Vrieskist huren

Je kent het vast wel, op de zolder staat de oude vrieskist energie te slurpen. Een vrieskist die ouder is dan 7 jaar vreet veel energiekosten. Een nieuwe vrieskist huren is de oplossing! Als je een vrieskist huurt bij Skala.nl dan kan je bij een huurcontract van 5 jaar na 3 jaar je vrieskist weer vervangen. Je blijft hierdoor altijd besparen op je energiekosten én het is goed voor het milieu. Onze monteurs komen de vrieskist gratis bezorgen en installeren. 

Vrieskast huren

Heb je nog een oude vrieskast die nog A++ is? Als je de vrieskast nu opnieuw beoordeelt wordt dan zal je vrieskast hoogstwaarschijnlijk eentje met een energielabel C zijn. De technologieën gaan tegenwoordig zo snel dat het wenselijk is voor het milieu en voor je portemonnee  om je oude vrieskast weg te gooien of een nieuwe te huren. Een vrieskast huren doe je eenvoudig via onze website. Kom je er niet helemaal uit dan kan je altijd bellen met onze klantenservice. Zij kunnen je precies vertellen welke voordelen je hebt als je een vrieskast gaan huren. Bel op 088 712 9000.

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!