LG Wasmachine 8 kg

Status OP = OP

Hulp nodig? Bel: 088 - 712 9000

Huur de beste LG Wasmachines bij Skala.nl!

Zuinig & betrouwbaar wassen

Kies je voor zuinig en betrouwbaar, kies dan voor deze LG wasmachine (F4J5TN3W). Allereerst valt deze LG wasmachine in energieklasse A+++, wat extreem zuinig is. Maar ook de wasprestaties en het gebruiksgemak van deze LG wasmachine zullen je beslist bevallen

Optimale behandeling voor elk type wasgoed

Je kunt in deze LG wasmachine maar liefst 8 kilo was kwijt. Ideaal dus voor gezinnen met veel wasgoed. Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

Wast niet te nat

Het maximale centrifuge toerental van deze LG wasmachine is 1400 toeren. De was is dus bijna droog en hoeft nog maar kort de wasdroger in.

Geen onderhoud- & reparatiekosten

Deze wasmachine huren van LG betekent voor jou: geen dure onderhoud- of reparatiekosten meer. Daarnaast zullen de monteurs van Skala.nl deze wasmachine volledig gratis afleveren en installeren!

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?

Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.
• Vulgewicht: 8 kg
• Oud energielabel: A+++
• Toerental: 1.400 RPM
Meer informatie
EAN 8806084081520
Artikelnummer LG-F4J5TN3W-2
Tooltip information about Merk Merk LG
Afmetingen (H x B x D) 85,0 x 60,0 x 56,0 cm
Vulgewicht 8 kg
Toerental 1400 rpm
Energielabel A+++
Geluidsniveau (dB) 55 dB
Geluidsniveau centrifugeren Stil (72 - 73 dB)
Merkspecifieke functies LG Direct Drive
Kleur Wit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LG Wasmachine 8 kg
Uw waardering

Waarom huren bij skala?
Ervaar het gemak

  • Geen gedoe
    Wij bezorgen en installeren gratis bij je thuis. Op elke plek in jouw huis, zonder extra kosten. Jij hoeft niets te doen.
  • Geen verrassingen
    Wij rekenen geen eenmalige, bijkomende of opstartkosten. Jij betaalt maandelijks één vast laag bedrag.
  • Geen zorgen
    Wij zorgen voor het onderhoud, reparaties en een vervangend apparaat bij storingen. Jij geniet onbezorgd van je apparaat.

Meer informatie

Deze doen?
LG Wasmachine 8 kg

Wasmachine huren LG Direct Drive 8 kg F4J5TN3W