Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Samsung Wasmachine + KVC

SA-WW80K5400 + RB37J5015SS

54,90 p/m

44,95 p/m

Gratis bezorging en installatie

Actuele status: Op voorraad

Hulp nodig? Bel 088 - 712 9000

Samsung Wasmachine + KVC

Specificatie

Merk Samsung
Belangrijkste kenmerk Nee
EAN Nee

Alles wat je moet weten over dit product

Haal nu deze Samsung wasmachine met Samsung koelvriescombinatie in huis met GRATIS Samsung combi-magnetron!

T-shirt of sok vergeten de was in te doen? Vanaf nu is dat geen probleem meer dankzij Samsungs AddWash (WW80K5400)! Met AddWash kan je snel en eenvoudig iets toevoegen wanneer de was al draait. Ook dat T-shirt dat je al met de hand gewassen hebt, voeg je eenvoudig toe om alleen mee te laten spoelen of centrifugeren. Handig toch?

De Samsung koelvriescombinatie is niet alleen heel ruim, maar gaat ook nog eens heel slim om met die ruimte door uitschuifbare en instelbare rekken. Hierdoor kun je in deze koelvriescombinatie meer kwijt dan je denkt. En geniet je van maximaal gebruiksgemak.

In totaal heeft deze Samsung koelvriescombinatie een inhoud van 268 liter. De koelruimte (98liter) heeft naast een koelvak voor groente en fruit. De uitschuifbare legplank (Easy Slide) is erg prettig als je bijvoorbeeld een pak yoghurt achterin de koelkast wilt pakken. Je hoeft niet langer je arm in allerlei bochten te wringen om erbij te kunnen.

Specificaties wasmachine:

Samsung Wasmachine
• Trommelcapaciteit: 8 kg
• Toerental: 1.400 RPM
• Energielabel: A+++

Specificaties koelvriescombinatie:

Samsung KVC
• Inhoud koelruimte: 269 liter
• Inhoud vriesruimte: 98 liter

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurcontract wordt afgesloten voor minimaal 5 jaar. Deze actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala. Max 1 cadeau per installatie.

© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!