Samsung QuickDrive wasmachine 9 kg

Status OP = OP

Hulp nodig? Bel: 088 - 712 9000

Huur nu deze Samsung wasmachine voordelig bij Skala.nl!

Zuinig wassen
Deze elegante Samsung wasmachine (WW90M642OPW) draait je was met veel plezier. Daarbij gaat hij uiterst zuinig om met water en stroom. Hij behoort dan ook tot energieklasse A+++. Deze wasmachine beschikt ook over de QuickDrive functie. Dit wil zeggen dat het wassen 2 keer zo snel gaat, terwijl het daarbij ook nog eens 20% minder energie verbruikt! Door de Super Speed van de QuickDrive kun je je dagelijkse was tot 34% sneller doen, wat neerkomt op een wastijd van 39 minuten.

Dynamisch wassen
De wasmachine is uitgerust met een Q-Drum, een hoofdtrommel met achterplaat die onafhankelijk van elkaar bewegen. Door de samenwerkende bewegingen wordt je kleding dynamisch gewassen. Met de EcoBubble functie wordt je kleding krachtiger gewassen. Tot slot heb je ook nog een kortere spoeltijd door de Speed Spray-functie, het golfpatroon in de trommel en de hogere centrifugeersnelheid. Zo kom je altijd in nette en schone kleren op je werk of op een speciale gelegenheid. Tevens is er de AddWash functie, waardoor je tijdens het draaien van de was nog vieze was erbij kunt doen!

Extra informatie over QuickDrive
Voor meer informatie over deze QuickDrive wasmachine, klik dan hier verder: https://www.skala.nl/quickdrive-wat-houdt-het-in

Geen onderhoud- & reparatiekosten meer
De wasmachine is qua uitstraling het mooiste model wat wij in ons assortiment aanbieden, en qua functies de meest uitgebreide!
Deze wasmachine huren van Samsung betekent voor jou: geen dure onderhoud- of reparatiekosten meer. Daarnaast zullen de monteurs van Skala.nl deze wasmachine volledig gratis afleveren en installeren!

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.
• Vulgewicht: 9 kg
• Oud energielabel: A+++
• Toerental: 1.400 RPM
Meer informatie
EAN 8801643135836
Artikelnummer SA-WW90M642OPW-2
Tooltip information about Merk Merk Samsung
Afmetingen (H x B x D) 85,00 x 60,00 x 60,00 cm
Vulgewicht 9 kg
Toerental 1400 rpm
Energielabel A+++
Energieverbruik (per jaar in kWh) 130 kWh
Geluidsniveau (dB) 49 dB
Geluidsniveau centrifugeren Stil (72 - 73 dB)
Merkspecifieke functies Samsung QuickDrive
Waterverbruik (liters) 9400 liter
Kleur Wit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Samsung QuickDrive wasmachine 9 kg
Uw waardering

Waarom huren bij skala?
Ervaar het gemak

  • Geen gedoe
    Wij bezorgen en installeren gratis bij je thuis. Op elke plek in jouw huis, zonder extra kosten. Jij hoeft niets te doen.
  • Geen verrassingen
    Wij rekenen geen eenmalige, bijkomende of opstartkosten. Jij betaalt maandelijks één vast laag bedrag.
  • Geen zorgen
    Wij zorgen voor het onderhoud, reparaties en een vervangend apparaat bij storingen. Jij geniet onbezorgd van je apparaat.

Meer informatie

Deze doen?
Samsung QuickDrive wasmachine 9 kg

Wasmachine huren Samsung QuickDrive 9 kg WW90M642OPW