Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Samsung AddWash wasmachine

SA-WW70K4420YW
27,95 p/m

Meer informatie

Actuele status: Direct leverbaar

Hulp nodig? Bel 088 - 712 9000

Samsung AddWash wasmachine

Specificatie

Merk Samsung
Afmetingen 60 x 85 x 55 cm
Capaciteit Trommelcapaciteit: 7 kg
Energielabel A+++
Geluidsniveau 54 dB
Soort Wasmachine
Soort WW70K4420
Belangrijkste kenmerk Energielabel A+++ - SA-WW70K4420
EAN Nee

Alles wat je moet weten over dit product

Iets vergeten toe te voegen aan de was? Vanaf nu is dat geen probleem meer dankzij Samsungs AddWash (WW70K4420)! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. Of ben je gewoon vergeten om een sok de was in te doen dan kan je deze gemakkelijk toevoegen terwijl de was draait. Ideaal toch?

Deze Samsung wasmachine is te bedienen met je smartphone waar en wanneer jij dat wilt. Of je nu thuis bent of niet, je kan de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden.

Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af en met de EcoBubble-technologie wordt de was zelfs met koud water in minder dan een uur schoon. De was hoeft dus geen tijdrovende taak meer te zijn. Dankzij de extra grote vulopening met een trommelcapaciteit van 7 Kilogram is was in-en uitladen extra makkelijk.

Daarnaast heeft deze wasmachine energielabel A+++, dus ook nog eens hartstikke energiezuinig!

Huur deze Samsung wasmachine nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat graag gratis bij je aan.

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.
© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 120,- korting!
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten de waardebon in je mailbox.