Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Samsung Wasmachine 8 kg

SA-WW80K6404 (NB)
32,95 p/m

Gratis bezorging en installatie

Actuele status: Op voorraad

Hulp nodig? Bel 088 - 712 9000

Samsung Wasmachine 8 kg
Samsung_WW90K6604QW_front Samsung_WW90K6604QW_front1

Specificatie

Merk Samsung
Afmetingen 60 x 85 x 60 cm
Capaciteit Trommelcapaciteit: 8 kg
Energielabel A+++
Geluidsniveau 52 dB
Soort Wasmachine
Soort WW80K6404
Belangrijkste kenmerk A+++ WW80K6404
EAN 8806088196459

Alles wat je moet weten over dit product

Huur deze Samsung wasmachine vandaag nog voor € 1,- per dag en ontvang een gratis Samsung Smartphone cadeau!

Iets vergeten toe te voegen aan de was? Vanaf nu is dat geen probleem meer dankzij Samsungs AddWash (WW80K6404)! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. Of ben je gewoon vergeten om een sok de was in te doen dan kan je deze gemakkelijk toevoegen terwijl de was draait. Ideaal toch?

Deze Samsung wasmachine is te bedienen met je smartphone waar en wanneer jij dat wilt. Of je nu thuis bent of niet, je kan de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden.

Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af en met de EcoBubble-technologie wordt de was zelfs met koud water in minder dan een uur schoon. De was hoeft dus geen tijdrovende taak meer te zijn. Dankzij de extra grote vulopening met een trommelcapaciteit van 8 Kilogram is was in-en uitladen extra makkelijk.

Daarnaast heeft deze wasmachine energielabel A+++, dus ook nog eens hartstikke energiezuinig! De doorschijnende, kristalblauwe kleur van de deur staat ook nog eens bijzonder goed bij jouw thuis!

Ook direct een droger nodig?

Je kunt van het topmerk Samsung al een wasmachine en wasdroger huren voor een € 52,95 per maand. Laat deze kans niet schieten en zorg dat je deze wascombinatie zo snel als kan in huis haalt!

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

** De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala. Max. 1 cadeau per installatie. 

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!