Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Samsung Wasmachine & Wasdroger 9 kg

SA-WW90M642OPW + DV90K6000

72,90 p/m

52,95 p/m


Meer informatie

Actuele status: Op voorraad

Hulp nodig? Bel 088 - 712 9000

Samsung Wasmachine & Wasdroger 9 kg

Specificatie

Merk Samsung
Belangrijkste kenmerk SA-WW90M642OPW + DV90K6000 combi
EAN 8801643135836 + 8806088394886

Alles wat je moet weten over dit product

Huur nu deze Samsung wasmachine en wasdroger combinatie op skala.nl voor een super voordelige prijs!

Je kunt van het topmerk Samsung al een wasmachine en wasdroger huren voor een laag bedrag per maand!

Deze elegante Samsung wasmachine (WW90M642OPW) draait je was met veel plezier. Daarbij gaat hij uiterst zuinig om met water en stroom. Hij behoort dan ook tot energieklasse A+++. Deze wasmachine beschikt ook over de QuickDrive functie. Dit wil zeggen dat het wassen 2 keer zo snel gaat, terwijl het daarbij ook nog eens 20% minder energie verbruikt! Door de Super Speed van de QuickDrive kun je je dagelijkse was tot 34% sneller doen, wat neerkomt op een wastijd van 39 minuten.

De wasmachine is uitgerust met een Q-Drum, een hoofdtrommel met achterplaat die onafhankelijk van elkaar bewegen. Door de samenwerkende bewegingen wordt je kleding dynamisch gewassen. Met de EcoBubble functie wordt je kleding krachtiger gewassen. Tot slot heb je ook nog een kortere spoeltijd door de Speed Spray-functie, het golfpatroon in de trommel en de hogere centrifugeersnelheid. Zo kom je altijd in nette en schone kleren op je werk of op een speciale gelegenheid. Tevens is er de AddWash functie, waardoor je tijdens het draaien van de was nog vieze was erbij kunt doen!


Daarnaast is deze 9 kg wasdroger (DV90K6000) een warmtepompdroger. Dit betekent dat hij zuiniger is dan een condensdroger en dus scheelt dat ook in de energiekosten. Omdat een warmtepompdroger op een lage temperatuur droogt kan alle was bij elkaar. De werk temperatuur van een warmtepompdroger is lager t.o.v. een gewone droger en daardoor beter voor je wasgoed. De droogtijd van een warmtepompdroger is afhankelijk van type was, de hoeveelheid was, centrifugetoerental en het gekozen programma bv. kast droog.

Wil je vandaag nog deze prachtige wascombinatie in jouw huis hebben? druk dan nu op de bestelknop en onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan!

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Heb je nog vragen over onze service of de producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!

*Deze actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala.nl. De korting wordt verdeeld over beide producten.
© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!