Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Samsung Wasmachine 8 kg & Wasdroger 9 kg

SA-WW80K6404QW + DV90K6000

67,90 p/m

54,95 p/m


Meer informatie

Actuele status: Op voorraad

Hulp nodig? Bel 088 - 712 9000

Samsung Wasmachine 8 kg & Wasdroger 9 kg

Specificatie

Merk Samsung
Belangrijkste kenmerk SA-WW80K6404QW + DV90K6000
EAN 8806088196459 + 8806088394886

Alles wat je moet weten over dit product

Huur nu deze Samsung wasmachine en wasdroger combinatie op skala.nl!

Je kunt van het topmerk Samsung al een wasmachine en wasdroger huren voor een laag bedrag per maand! Laat deze kans niet schieten en zorg dat je deze wascombinatie zo snel als het kan in huis haalt!

Iets vergeten toe te voegen aan de was? Vanaf nu is dat geen probleem meer dankzij Samsungs AddWash (WW80K6404)! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. Of ben je gewoon vergeten om een sok de was in te doen dan kan je deze gemakkelijk toevoegen terwijl de was draait. Ideaal toch?

Deze Samsung wasmachine is te bedienen met je smartphone waar en wanneer jij dat wilt. Of je nu thuis bent of niet, je kan de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden. Daarnaast heeft deze wasmachine energielabel A+++, dus ook nog eens hartstikke energiezuinig! De doorschijnende, kristalblauwe kleur van de deur staat ook nog eens bijzonder goed bij jouw thuis!

Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af en met de EcoBubble-technologie wordt de was zelfs met koud water in minder dan een uur schoon. De was hoeft dus geen tijdrovende taak meer te zijn. Dankzij de extra grote vulopening met een vulgewicht van 8 Kilogram is was in-en uitladen extra makkelijk.


Daarnaast is deze 9 kg wasdroger (DV90K6000) een warmtepompdroger. Dit betekent dat hij zuiniger is dan een condensdroger en dus scheelt dat ook in de energiekosten. Omdat een warmtepompdroger op een lage temperatuur droogt kan alle was bij elkaar. De werk temperatuur van een warmtepompdroger is lager t.o.v. een gewone droger en daardoor beter voor je wasgoed. De droogtijd van een warmtepompdroger is afhankelijk van type was, de hoeveelheid was, centrifugetoerental en het gekozen programma bv. kast droog.

Wil je vandaag nog deze prachtige wascombinatie in jouw huis hebben? druk dan nu op de bestelknop en onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan!

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Deze deal wil je niet missen! Klik snel op de bestelknop, onze monteurs sluiten beide apparaten gratis voor je aan!

* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala.
© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!