Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Smart TV huren

Het is eigenlijk een soort van televisie en pc ineen: de Smart TV. De vele mogelijkheden van deze televisie maakt dat we er allemaal wel zo eentje in huis zouden willen hebben. Helaas is dit gewilde apparaat vaak ook een heel duur apparaat. Niet iedereen heeft de mogelijkheden om er een aan te schaffen. Skala komt daarom nu met de oplossing! Bij ons kun je namelijk tegen een laag maandbedrag een Smart TV huren! Op deze manier kan iedereen genieten van de nieuwste technieken en de topkwaliteit van deze televisie. Zo wordt een avondje film kijken een echt feestje en gamen een geheel nieuwe beleving!

De mogelijkheden van een Smart TV

De Smart TV is simpelweg een televisie die verbonden kan worden met het internet. In de meeste gevallen heeft de Smart TV een ingebouwde browser en kun je websites bezoeken van achter je tv. Er is een mogelijkheid om applicaties te downloaden en soms kun je de tv zelfs bedienen met je smartphone of tablet. Een super slimme televisie dus en echt een centraal punt in je thuisnetwerk! 

Huren vs. Kopen

Waarom huren? Ten eerste natuurlijk omdat huur het mogelijk maakt om een Smart Tv in huis te halen zonder in één keer gigantische bedragen op tafel te leggen. Dat is dus ook super handig wanneer je bijvoorbeeld een televisie zoekt voor in een studentenhuis! Bij ons betaal je namelijk een vast, laag bedrag per maand voor een nieuw product van een topmerken zoals Philips, Panasonic, Samsung, LG en Sony. Liever een ander merk maar kun je deze niet vinden in de webshop? Laat het ons weten dan kijken we samen wat we voor je kunnen regelen!

Ten tweede loop je bij Skala geen risico. Wat doe je bijvoorbeeld als je een dure televisie koopt en deze gaat na een tijdje kapot? Grote kans dat je geen garantie krijgt. Bij Skala zit de garantie bij je huur inbegrepen. Indien je Smart TV kapot gaat sturen wij zo snel mogelijk iemand langs om je apparaat te repareren. En mocht dat niet lukken, dan krijgt u van ons een vervanger. Zo simpel is dat! Voor een overzicht van onze TV's, klik hier.

Tot slot profiteer je van de service van Skala. Wij komen je televisie gratis thuisbezorgen en ook over de installatie hoef je je geen zorgen te maken. Kortom, sluit vandaag nog je huurcontract af en voor je het weet geniet je thuis van de nieuwste entertainmogelijkheden! Je kiest zelf voor een huurcontract van 3, 5, 7 of 10 jaar. Aan het einde van je huurperiode beslis je zelf of je de huurovereenkomst beëindigd, het apparaat wil blijven huren tegen een lagere maandprijs of dat je voor een nieuw model kiest. Handig!

Meteen een Smart TV huren? 

Wil je meteen een Smart TV huren? Of heb je nog vragen, opmerkingen of advies nodig over bijvoorbeeld voorwaarden, ons assortiment of andere zaken? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer 088 – 712 9000 of het e-mailadres klantenservice@skala.nl. Onze medewerkers staan voor je klaar!

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.