Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Modern fauteuil

HAB-Modern
37,95 p/m

Gratis bezorging en installatie

Actuele status: Op bestelling

Hulp nodig? Bel 088 - 712 9000

Modern fauteuil

Specificatie

Huurtermijn 5 jaar
Voet Stervoet
Zithoogte en -diepte 53 cm diep en 47 cm hoog

Alles wat je moet weten over dit product

Huur vandaag nog een luxe relaxfauteuil bij Skala.nl.

Een relaxfauteuil is een gemakkelijk stoel waarin je kunt genieten en relaxen. In onze collectie relaxstoelen kan je even lekker weg zakken als je bijvoorbeeld een boek wilt lezen. Onze stoelen zijn echte relaxfauteuils met een zithoogte van 53 cm diep en 47 cm hoog. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een trendy uitstraling. De stoel is verkrijgbaar in verschillende populaire kleuren. Je kan de gewenste kleur aan onze klantenservice telefonisch doorgeven.

De stoelen zijn beschikbaar in de volgende kleuren:
• Antraciet
• Wit
• Zwart
• Taupe
• Clay

Daarnaast kan je de fauteuil kiezen in een manuele verstelling, elektrische verstelling of een elektrische verstelling met sta-op-hulp. De voet van de fauteuil heeft een standaard stervoet. Doordat de luxe stoel speciaal op maat en kleur wordt geproduceerd duurt de levering gemiddeld 10 weken. Dan heb je wel een speciaal voor jou gemaakte stoel!

Je kunt de fauteuil online via onze website bestellen. Binnen 1 werkdag word je door onze klantenservice terug gebeld om de bestelling compleet te maken. De gewenste kleur kun je dan aan onze klantenservice doorgeven. Wil je liever telefonisch geholpen worden? Bel dan met onze klantenservice op 088 - 712 9000.

De stoel wordt geleverd door Skala.nl en de service op de stoel wordt verzorgd door onze partner Oranje B.V. Zij zorgen ervoor dat de stoel wordt gerepareerd indien nodig. Zoals je van Skala.nl gewend bent uiteraard kosteloos.

* de afgebeelde kleur in de afbeelding kan afwijken van de opties bij Skala.nl. Je geeft de gewenste kleur telefonisch door tijdens het compleet maken van de bestelling.

Beoordelingen

8

Suiker | zaterdag 28 januari 2017
Geweldig!!!!!!!
© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!