Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Vaatwassers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Tweedehands afwasmachine huren

Heb je ook altijd zo’n hekel aan al die huishoudelijke klusjes? Is de afwas hier één van? Skala heeft de oplossing! Huur je 2e hands afwasmachine nu bij Skala voor een klein maandbedrag. Ook mensen die liever niet te veel geld aan een afwasmachine willen besteden kunnen bij ons terecht. Want met de hand afwassen, dat is toch niet meer van deze tijd…!

Tweedehands afwasmachine huren

Het leven is al druk genoeg en het is dan wel zo fijn als er geen uren aan het huishouden hoeven te worden besteed. Een afwasmachine is een van de gemakken van het moderne huishouden. Helaas is dit apparaat vaak erg duur. Bij Skala echter kun je een kwalitatief goede tweedehands afwasmachine huren. Je weet bij ons zeker dat je zorgeloos huurt. Nadat je afwasmachine is goedgekeurd door onze technische dienst, kunnen wij deze bij je thuis afleveren en installeren. Je huurt bij ons alleen topmerken zoals Miele en Bosch. Mocht het toch gebeuren dat je vaatwasser niet helemaal meer naar behoren werkt, dan repareren wij deze uiteraard gratis.

Tweedehands afwasmachine huren

Zorg dat je geen dief van je eigen portemonnee wordt en huur bij Skala. Wij hebben in 40 jaar tijd een grote en tevreden klantenkring opgebouwd. Dat komt onder andere doordat je bij ons terecht kunt voor allerlei uiteenlopende apparaten. Zowel tweedehands als nieuw (klik hier voor ons aanbod nieuwe afwasmachines). Kies voor huishoudelijke apparaten zoals tweedehands fornuizen en tweedehands koelkasten of bijvoorbeeld voor tweedehands zonnehemels of tweedehands computers

© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 120,- korting!
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten de waardebon in je mailbox.