Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Koelkasten

Tweedehands koelkast huren

Ga je op jezelf wonen? Ben je op zoek naar een tweede koelkast ‘voor erbij’? Er zijn allerlei redenen te bedenken om niet te veel geld uit te willen geven aan allerlei huishoudelijke apparatuur. Huur daarom je 2e hands koelkast bij Skala.

Waarom een koelkast huren in plaats van een gebruikte koelkast kopen?

Een 2dehands koelkast is een logische keuze wanneer je niet te veel geld uit wil geven aan een nieuw product. Het risico dat je bij koop-opties loopt, is dat het apparaat er op korte termijn al de brui aan geeft zonder dat je er nog garantie op hebt. Bij Skala pakken we dit anders aan. De koelkast wordt allereerst geïnspecteerd door onze technische dienst. Wij hebben hier zo veel vertrouwen in dat we je ook garantie durven te bieden. Precies dezelfde garantie die wij bieden bij de verhuur van een nieuwe koelkast. Als de koelkast in de tussentijd onverhoopt kapot gaat, dan komen wij deze gratis voor je repareren. U profiteert dus van de lage prijs van een tweedehands koelkast, zonder enige risico te lopen! Kies dus meteen een koelkast uit van een topmerk zoals Bosch. 

 

Bekijk snel wat Skala je nog meer te bieden heeft!

Ben je geïnteresseerd in een tweedehands koelkast? Wellicht wil je dan ook eens een kijkje nemen op onze pagina met tweedehands vrieskasten of tweedehands koelvriescombinaties

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!