Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Koelvriescombinatie

Tweedehands koelvriescombinatie huren

Een groot gezin onderhouden kost al genoeg geld. Ga daarom voor een zeer voordelige tweedehands koelvriescombinatie van Skala! Met een inhoud van 280 liter kun je de boodschappen voor het hele gezin gemakkelijk opslaan.

Waarom een koelvriescombinatie (tweedehands)?

Allereerst is een koelvriescombinatie groter dan een gewone koelkast, waarbij vooral het vriesgedeelte een stuk groter is. Bovendien hebben het koel- en vriesgedeelte aparte deuren. Dit heeft vooral als voordeel dat je de twee temperaturen onafhankelijk van elkaar omlaag of omhoog kan zetten. De nieuwprijs van zo’n koelvriescombinatie loopt al snel op tot enkele honderden euro’s. Dat kan ook anders, vinden wij. Voor een vastgesteld laag maandbedrag krijg je bij ons een tweedehands koelvriescombinatie van een topmerk als Bosch, inclusief garantie. We komen het apparaat bij u thuis afleveren en eventuele reparaties gedurende de huurperiode komen voor onze rekening. Dat is pas goede service!

Op zoek naar een kleiner model?

Is de koelvriescombinatie net een maat te groot voor je? Bekijk dan ook eens ons voordelige aanbod aan tweedehands koelkasten of onze tweedehands vrieskasten. 

Liever een nieuwe koelvriescombinatie? Klik dan hier

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!