Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

LED Televisies

LED Televisies

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Huur voordelig een refurbished televisie bij Skala.nl. Gecontroleerd op meer dan 50 punten en weer zo goed als nieuw. De televisies waarvan we zeker weten dat ze nog goed werken verhuren wij extra voordelig. Neem snel een kijkje en sla je slag. OP = OP!

Een LED TV tweedehands huren

Wie wil er nou niet zo’n prachtige LED televisie? Jammer dan dat de aanschaf van dit apparaat kan oplopen tot in de honderden euro’s. Skala heeft een oplossing voor je. Bij ons huur je een 2e hands LED TV voor een klein maandbedrag, en toch met de beste garantie! 

LED TV vs. gewone TV

Een LED TV is eigenlijk een luxe uitvoering van een gewone televisie. Het apparaat is smaller en heeft veelal een plat beeldscherm. De kwaliteit van dit scherm is wel een stuk beter dan bij een gewone televisie en het beeld is scherper. Nieuwere uitvoeringen van de LED televisie zijn vaak geschikt voor 3D films en hebben soms ook een internet functie. Kies voor een LED TV en bekijk YouTube op je televisie of geniet van levensechte beelden bij een 3D film.

2e hands LED TV bij Skala

Bij Skala staan we voor kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Merken die wij verhuren zijn onder andere LG, Philips, Panasonic, Sony, Sharp en Samsung. Wij bezorgen je tweedehands LED tv gratis, installeren gratis en repareren gratis.Bekijk nu ons uitgebreide aanbod of ons assortiment tweedehands LCD televisies, tweedehands plasma televisies of onze tweedehands Home Cinema Sets

 

Klik hier om onze nieuwe LED televisies te bekijken.

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!