Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

PC

PC

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Huur voordelig een refurbished computer. Top merken zoals Apple en HP. Zo goed als nieuw en 100% servicegarantie!

Tweedehands computers huren

Ondanks het groeiende aanbod aan allerlei soorten laptops en tablets blijft de computer onverminderd populair. Het aanbod aan (tweedehands) computers is zeer groot en divers. Een keuze maken is daarom niet eenvoudig. Skala stelt voor dat u eens de huur van een tweedehands PC in overweging neemt! Op deze pagina leest u waarom het voordelig is om een pc te huren.

Waar moet je op letten bij een (2e hands) PC?

Bij de aanschaf van een tweedehands PC moet je allereerst letten op de staat van de PC. Bij Skala hoef je je hierover al geen zorgen te maken. Je krijgt bij ons een gekeurd product van een topmerk zoals HP. Gedurende je hele huurperiode heb je recht op gratis reparatie. Het gaat je dus nooit gebeuren dat je een pc tweedehands aanschaft en binnen twee maanden met een kapot product zit opgescheept. Verder met je vooral bedenken waar je de 2ehands pc voor wilt gaan gebruiken. Wil je het simpelweg gebruiken voor wat boekhouding, of moet je er bijvoorbeeld ook haarscherp films op kunnen kijken? Moet je er op kunnen ontwerpen etc. Let er verder op andere specificaties van de 2e hands computer zoals de processor, het geheugen, de monitor, de harde schijf en het besturingssysteem.

 

Geïnteresseerd in een tweede hands computer?

Bekijk dan ook eens ons aanbod tweedehands laptops. Toch liever een nieuwe computer huren? Ook dat is mogelijk bij Skala!

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!