Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Een tweedehands TV huren

Je kon bij ons al voordelig televisies huren, maar nu kan het nóg goedkoper: huur vanaf nu je tweede hands TV via Skala.nl! Wij willen dat de beste apparatuur voor iedereen beschikbaar is. Wij vragen daarom slechts een lage maandprijs voor topmerken. Ons assortiment is groot en dat maakt kiezen heel makkelijk. Je vindt zeker een TV die je mooi vindt! Hier lees je alles over de voordelen van verschillende soorten televisies.

2e hands TV: kies voor Skala.nl

Fijn dat je er over nadenkt om voor Skala te kiezen! Wij vinden het belangrijk om onze klanten tevreden te houden en dat doen we inmiddels al ruim veertig jaar. Gemiddeld krijgen we een 8.5 voor onze serviceverlening. Dat komt bijvoorbeeld omdat je bij ons zelfs bij een 2e hands televisie de beste garantie krijgt. Naast gratis thuisbezorging en installatie komen wij gratis naar u toe voor een eventuele reparatie.

2ehands tv: de verschillende soorten

Wanneer je eenmaal hebt besloten om je televisie tweedehands bij Skala aan te schaffen heb je een enorm aanbod om uit te kiezen. Wanneer je graag een extra groot en scherp beeld wilt zou je een tweedehands plasma televisie kunnen overwegen. Wil je voor de beste beeldkwaliteit gaan waar je ook 3D films op kunt kijken? Overweeg dan eens een tweedehands LED televisie. Ga je voor de allerlaagste prijs maar wil je toch fijn beeld? Bekijk dan eens onze tweedehands LCD televisies. Voor de ultieme ervaring kun je dit alles afmaken met een tweedehands Home Cinema Set. Denk ook eens aan alle mogelijke extra’s zoals bijvoorbeeld Smart TV. Je begrijpt het al, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Neem daarom meteen contact met ons op voor meer informatie! 

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!