Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Wasdrogers

Wasdrogers

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Huur voordelig een refurbished wasdroger bij Skala.nl. Gecontroleerd op meer dan 50 punten en grondig gereinigd. De drogers waarvan we zeker weten dat ze nog goed werken verhuren wij extra voordelig. Neem snel een kijkje en sla je slag. OP = OP!

 • Samsung droger 7 kg

  Samsung droger 7 kg

  SA-DV70F5E2HGW-2

  Actuele status: OP = OP

  • Type: Warmtepompdroger
  • Trommelcapaciteit: 7 kg
  • Energielabel: A++

  32,95 p/m

  24,95 p/m

Tweedehands wasdroger huren

Een wasdroger is niet alleen handig om tijd te besparen. Ook wanneer je geen tuin hebt of een te kleine woonruimte om de was uit te hangen, is een droger een onmisbaar apparaat. Een droger kost namelijk minder ruimte dan een wasrek of waslijn. Denk je erover een wasdroger aan te schaffen? Niemand vindt het echt leuk om geld uit te geven aan huishoudelijke apparaten, ook al maken ze het leven soms een stuk gemakkelijker. Liever geven we ons geld uit aan leuke dingen! Skala komt nu met een mooie oplossing: voor een laag maandbedrag huur je bij ons je tweedehands droger. Zo houd je de rest van je geld over om aan andere dingen te besteden.

2e hands droger met garantie

Ook al is je wasdroger tweedehands, bij ons krijg je altijd garantie. Sowieso huur je bij ons alleen topmerken zoals Bosch of Miele. Daarnaast repareren wij snel en geheel gratis. Dit alles is al mogelijk voor het ongelooflijke maandbedrag van €19,95.

 

En verder..

Op zoek naar nog meer huishoudelijke apparatuur? Skala helpt je graag! Je kunt bij ons ook terecht voor onder andere tweedehands wasmachines en een tweedehands stofzuiger. Op zoek naar iets totaal anders? Bekijk dan bijvoorbeeld eens onze tweedehands computers of onze tweedehands zonnehemels. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor de huur van een nieuwe wasdroger

© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!