Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Wasmachines

Wasmachines

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Huur voordelig een refurbished wasmachine bij Skala.nl. Gecontroleerd op meer dan 50 punten en grondig gereinigd. De wasmachines waarvan we zeker weten dat ze nog goed werken verhuren wij extra voordelig. Neem snel een kijkje en sla je slag. OP = OP!

Tweedehands wasmachine met garantie

Een wasmachine is een onmisbaar apparaat in het huishouden. En als u deze wilt hebben in tweedehans, dan is een garantie natuurlijk mooi meegenomen. Huur je wasmachine tweedehands bij Skala, mét garantie. Dat is stukken voordeliger dan een nieuwe dure wasmachine kopen. Veel consumenten zijn niet eens goed op de hoogte van producten (zoals een wasmachine) met garantie wanneer deze tweedehands worden aangeboden. Voor vragen kunt u ons uiteraard altijd contacteren. Wij leggen u onze voorwaarden graag uit om u zo te overtuigen van de kracht van Skala. 

Waarom kiezen voor een gebruikte wasmachine?

Kies voor een tweede hands wasmachine bij Skala. Dezelfde kwaliteit als een nieuwe wasmachine, maar dan tegen super voordelige prijzen. Voor de wasmachine wordt geleverd gaat deze door een uitgebreide keuring bij onze technische dienst. Gedurende je hele huurperiode krijg je van ons garantie. Is er reparatie nodig dan regelen wij dit zo snel mogelijk zonder hier kosten voor te rekenen! En: bij Skala verhuren we alleen de beste merken. In ons assortiment vindt u tweedehands wasmachines van onder andere Samsung, Bosch en Miele met variërende trommelcapaciteit van 6 tot 8 kilogram. Al onze wasmachines zijn zeer energiezuinig.

Skala voor al uw tweedehands witgoed

Skala verkoopt behalve wasmachines ook allerlei ander (tweedehands) witgoed. Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod aan tweedehands wasdrogers, tweedehands afwasmachines, tweedehands koelkasten of tweedehands vrieskasten. 

De 7 zekerheden van Skala refurbished:

  • Gecontroleerd op meer dan 50 punten
  • Professioneel onderhouden en refurbished
  • Up-to-date met alle huidige eisen
  • 100% servicegarantie
  • Gratis reparatie, bezorging en installatie
  • Zo goed als nieuw met “Skala.nl Refurbished” keurmerk
  • Lager maandbedrag
© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!