Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Zonnehemels

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Tweedehands zonnebank huren

Je tweedehands zonnebank huur je gemakkelijk bij Skala. Het type zonnebank dat je bij ons huurt, is de zonnehemel. Dit type is extra comfortabel omdat je de zonnehemel gemakkelijk boven bijvoorbeeld je bed kunt hangen. Zo kun je naar alle rust ontspannen terwijl de zonnehemel voor een heerlijke warmte zorgt. Handig voorbruinen voor de zomervakantie, maar ook tijdens de lange wintermaanden zorg je op deze manier een gezond kleurtje!

Waarom een tweedehands zonnehemel?

Je herkent het gevoel vast wel: nadat je de zonnestudio verlaat voel je je heerlijk ontspannen. Hoe zou het nog beter kunnen? Juist! Door in je eigen vertrouwde omgeving onder de zonnebank te kunnen. Dat scheelt tijd én geld. Wanneer je namelijk tweedehands huurt bij Skala, betaal je zeer lage prijzen voor je eigen zonnestudio.

Je zonnehemel tweedehands huren: kwaliteit gegarandeerd

Ook al huur je tweedehands, met Skala haal je gegarandeerd kwaliteit in huis met een topmerk als Hapro. Onze technische dienst controleert alle apparaten voor ze aan je verhuurt worden. De meeste van onze zonnehemels kunnen worden aangepast naar eigen voorkeur: infrarood is apart in te schakelen, en ook met de intensiteit van de lampen kan gevarieerd worden. Dat is dus pure luxe tegen lage prijzen. Je kunt bij Skala niet alleen je zonnebank tweedehands huren, maar ook voor bijvoorbeeld je tweedehands tablet of tweedehands audio hoef je niet verder te zoeken. En je kunt uiteraard ook een nieuwe zonnebank huren! Meer weten? Bel ons op: 088-7129000.

© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!