Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Elektrische Fietsen

Elektrische Fietsen

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Bekijk hier onze nieuwe collectie elektrische fietsen. Wij verhuren het topmerk Sparta. Wil je weten welk model het meest geschikt is voor jou? Bel dan naar onze klantenservice op 088 712 9000

De voordelen van elektrische fiets verhuur

‘Alsof ik constant de wind in mijn rug heb’. Zo omschrijven veel 50+ers het gevoel van rijden op een E-bike, een elektrische fiets. En dat is een prettig gevoel. Maar let op: een elektrische fiets is geen brommer. Er moet nog wel getrapt worden, maar de fietsmotor biedt daarbij verlichting. Het zware werk wordt zo verdeeld over de fietser en het motortje. Ideaal, want zo blijft de 50+er in beweging en dus langer fit. 

Een elektrische fiets huren bij Skala

Denk je erover een elektrische fiets aan te schaffen? Zelfs een goedkope elektrische fiets is voor de meeste mensen nog erg prijzig. Een goedkope elektrische fiets is vaak ook niet van goede kwaliteit, de accu gaat bijvoorbeeld maar kort mee of de fietsmotor maakt veel lawaai. De oplossing: een elektrische fiets huren. Elektrische fiets verhuur van Skala biedt je die mogelijkheid.elektrische fiets huren

Elektrische fiets verhuur bij Skala

De elektrische fiets verhuur neemt steeds meer toe. Mensen die astma hebben, slecht ter been zijn of om een andere reden wel wat hulp met fietsen kunnen gebruiken, hebben veel baat bij een elektrische fiets. Huren is dan de beste optie, omdat aankoop erg prijzig is. Een Sparta E-bike huren kan bij Skala.nl gelukkig al voor een klein maandbedrag. Één van de populairste fietsen die wij verhuren is de Sparta oma fiets. Dus waar wacht je nog op? Een elektrische fiets huren kent zo veel voordelen, je moet er dan toch niet aan denken om nog te moeten trappen!

Goedkope elektrische fiets huren/leasen

Zelfs een goedkope elektrische fiets is voor de meeste mensen nog een flinke investering. Daar komt nog eens bij dat de goedkoopste elektrische fiets ook kwalitatief niet hoogstaand is. Zo’n e-bike heeft bijvoorbeeld een korte accu duur en gaat snel kapot. Een elektrische fiets leasen of huren is daarom voor veel mensen aantrekkelijk. En wij bieden voor jou een goed maar betaalbaar alternatief.

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!