Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Zonnebank

Zonnebank

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Huur je zonnebank bij Skala.nl! Lekker bijkleuren ook als de zon niet schijnt. Bestel vandaag nog en wij bezorgen en installeren deze kosteloos bij je thuis. 

 • Hapro zonnehemel

  Hapro zonnehemel

  HA-HP8550

  Actuele status: Op bestelling

  • 2 UV HPA lampen
  • 2 infrarood lampen
  • Optimale afstandsbepaling
  • Elektromechanische timer
  49,95 p/m
 • Hapro zonnehemel

  Hapro zonnehemel

  HA-HP8580

  Actuele status: Op bestelling

  • 2 UV HPA lampen
  • 2 infrarood lampen
  • Optimale afstandsbepaling
  • Elektromechanische timer
  54,95 p/m

Zonnebank huren bij Skala

Lekker bruin worden in eigen huis, zelfs als je in het regenachtige Nederland woont: het is echt mogelijk. Je kunt bij Skala eenvoudig een zonnebank huren. Een zonnebank kopen is erg duur en voor de meeste mensen niet mogelijk. Bij Skala.nl betaal je echter maar een laag bedrag per maand voor een topmerk, zoals de Hapro zonnehemel. Daardoor wordt het voor iedereen mogelijk om te gaan huren. Skala maakt het mogelijk. 

Wat zijn de voordelen van het huren van een zonnehemel?

 Al de voordelen staan hieronder beschreven:

 • Kosten zijn veel lager; wanneer je een zonnehemel zou kopen ben je al snel €1.000- €5.000 kwijt. Dit is een enorme uitgave en zeker in de huidige tijd is het fijner om dit bedrag ergens anders aan te besteden. Door de huurmogelijkheden van Skala.nl liggen de kosten van verhuur lager.
 • Zonnen wanneer jij wilt; wij bij Skala weten dat jij de zonnebank niet 52 weken per jaar gebruikt. Als de zon gaat schijnen in de zomer, neemt het gebruik af. Wil jij dus alleen in de winter zonnen of alleen wanneer de zon niet schijnt, dan is het huren van een zonnebank ideaal.

Zonnehemel huren, waarom zou je en hoe?

Het model zonnebank dat we in de verhuur hebben is ideaal. Hierbij kun je bijna overal ontspannen in de zon. De zonnehemel die je gaat huren, zet je simpelweg neer op de plek waar je ligt. Veel mensen kiezen er voor om hun zonnehemel op zolder te stallen, of een andere kamer die eigenlijk niet zo veel wordt gebruikt. 

Je weet vast net zo goed als wij dat in Nederland de zon lang niet altijd schijnt. Vandaar dat een zonnehemel huren geen overbodige luxe is voor mensen die er graag altijd mooi egaal bruin bij willen lopen. 

Hoe werkt een zonnebank?

Een zonnebank is eigenlijk niets meer dan een middel om pigment te produceren. Je lichaam reageert automatisch op de UV-straling van de zon en door de pigmentcellen wordt melanine aangemaakt. Dit is een stofje die jouw huid beschermt tegen de verbranding. Door dit stofje wordt de huid dikker en de buitenste laag wordt bruin.

Een aantal tips voor het gebruik:

Wij van Skala.nl geven graag wat tips mee als het gaat om bruinen. Iedereen wil tenslotte snel bruin worden.

 1. Neem een lekkere douche na de zonnebank. Veel mensen beweren dat je hiermee de bruine teint eraf wast, maar dit is totaal niet waar. Het is juist belangrijk om de huid goed te behandelen.
 2. Haal je make-up eraf voordat je gaat bruinen. Dit kan allergische reacties veroorzaken en houdt de straling juist tegen en dit wil je juist niet.
 3. Een bruine teint blijft meestal 2 a 4 weken zitten na je laatste bruinsessie. Dit is een natuurlijk proces waarbij de huid weer nieuwe cellen aanmaakt en de oude geleidelijk afstoot. Met een goede verzorging van de huid kan de bruine teint langer blijven zitten, denk hierbij bijvoorbeeld aan het schrubben van de huid.

Wil je toch liever een zonnebank kopen?

Klik hier voor ons aanbod tweedehands zonnehemels. Deze zonnehemels zijn nog van goede kwaliteit. Toch zijn ze goedkoper, want ze zijn al eens in gebruik geweest. Overigens kun je bij ons veel meer huren. Kijk bijvoorbeeld eens op de witgoed verhuur pagina. Plaats nu je bestelling en je kan de zonnebank huren. 

 

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!