Computer huren of leasen?

Huur voordelig een nieuwe computer bij Skala.nl voor werk of studie. Kies uit topmerken zoals HP, Asus, Apple en Acer. Na je bestelling nemen we contact op en passen we indien nodig de bestelling aan voor de perfecte match.

26 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
26 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelig je computer huren bij Skala.nl

Computer verhuur via Skala is een hele goede manier om te studeren en werken op een kwaliteitscomputer, ook als je geen grote investering kan doen. Dat is wel zo handig als je bijvoorbeeld een keer thuis wilt werken of als je kinderen naar school gaan. Op veel scholen (van basisschool tot middelbare tot hogeschool of universiteit) is het gebruik van een laptop zelfs verplicht. Bij Skala.nl kan jij makkelijk een pc huren of laptop leasen. Bij ons vind je namelijk voordelig de beste computer en beste laptop op de markt!

Computer leasen via Skala

Het leasen van een pc bij Skala is heel eenvoudig. Met een ruim aanbod computers van topmerken vind je zo wat je zoekt. Met merken als HP, Apple, Asus, of Acer ben je namelijk verzekerd van een top computer. Tevens bieden we verschillende beeldscherm formaten aan tussen 14 inch en 17,3 inch en computermonitors van wel 24 inch. Ideaal voor onderweg of thuis om overzichtelijk te werk te gaan.

Een computer op afbetaling kopen of huren – wat is beter?

Een computer kopen op afbetaling? Een computer tweedehands kopen? Overweeg dan om te huren. Voor veel mensen is een computer huren of computer leasen een stuk aantrekkelijker dan een computer op afbetaling kopen. Zo heb je voor een bedrag per maand volledige servicegarantie op de computer of laptop. Zo kun je bij ons topmerken als HP computers huren. Wil je helemaal refurbished een computer leasen? Kijk dan naar onze refurbished computers of refurbished laptops

Bezorging, installatie en servicegarantie van je computer

Is het contract rond en ga je een nieuwe computer huren? Dan brengen we jouw gehuurde computer gratis bij je thuis en sluiten we deze ook nog eens gratis aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar natuurlijk niet het enige. Ook voor de vragen tijdens het gebruik van je computer of voor reparaties staan wij voor je klaar.

Ga je dus bij ons een pc leasen? Op computers en andere hardware van Skala zit volledige servicegarantie. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren de computer kosteloos en brengen als het nodig is een vervangende computer. Daarnaast hebben wij een unieke support op computers. Huur je een laptop of PC dan kan je onbeperkt gebruik maken van onze supportafdeling. Zij helpen je graag met gebruiksvragen of software problemen.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke computer het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een computer? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer! Klik hier om meer te lezen over onze service.