Computers

Voordelig een computer leasen?

Toe aan een nieuwe computer om op te werken of te studeren, maar wordt kopen je te duur? Het huren van een gloednieuwe en kwalitatieve computer of laptop is zo gek nog niet. Bij Skala huur je al een laptop of computer van HP, Asus en Acer voor een zeer aantrekkelijk maandbedrag! Hieronder vind je al onze computers in het overzicht.

10 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
10 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelig je computer huren bij Skala.nl

Computer verhuur via Skala is een hele goede manier om te studeren en werken op een kwaliteitscomputer, ook als je geen grote investering kan doen. Dat is wel zo handig als je bijvoorbeeld een keer thuis wilt werken of als je kinderen naar school gaan. Op veel scholen (van basisschool tot middelbare tot hogeschool of universiteit) is het gebruik van een laptop zelfs verplicht. Je kan bij ons terecht om gemakkelijk een pc te huren. Bij Skala vind je namelijk voordelig de beste computer en beste laptop op de markt!

Computer verhuur via Skala

Het huren van een computer bij Skala is heel eenvoudig. Met een ruim aanbod computers van topmerken vind je zo wat je zoekt. Met merken als HP, Apple, Asus, Toshiba of Lenovo ben je namelijk verzekerd van een top computer. Tevens bieden we verschillende beeldscherm formaten aan tussen 14 inch en 17,3 inch en computermonitors van wel 24 inch. Ideaal voor onderweg of thuis om overzichtelijk te werk te gaan.

Een computer op afbetaling kopen of huren – wat is beter?

Een computer kopen op afbetaling? Een computer tweedehands kopen? Overweeg dan om te huren. Voor veel mensen is een computer huren of computer leasen een stuk aantrekkelijker dan een computer op afbetaling kopen. Zo heb je voor een bedrag per maand volledige servicegarantie op de computer of laptop. Zo kun je bij ons topmerken als HP computers huren. Wil je helemaal refurbished een computer leasen? Kijk dan naar onze refurbished computers of refurbished laptops

Bezorging, installatie en servicegarantie van je computer

Is het contract rond en ga je een nieuwe computer huren? Dan brengen we jouw gehuurde computer gratis bij je thuis en sluiten we deze ook nog eens gratis aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar natuurlijk niet het enige. Ook voor de vragen tijdens het gebruik van je computer of voor reparaties staan wij voor je klaar.

Ga je dus bij ons een computer huren? Op computers en andere hardware van Skala zit volledige servicegarantie. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren de computer kosteloos en brengen als het nodig is een vervangende computer. Daarnaast hebben wij een unieke support op computers. Huur je een laptop of PC dan kan je onbeperkt gebruik maken van onze supportafdeling. Zij helpen je graag met gebruiksvragen of software problemen.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke computer het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een computer? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!

Kiyoh Klantbeoordeling8.9 / 10 van 2920 Skala.nl klantbeoordelingen