Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Computers

Computers

Huren voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Huur nu jouw PC of laptop bij Skala.nl. Wij hebben o.a. HP, Dell, Asus en Acer in het assortiment.

Een computer leasen:

Alle voordelen op een rij

Computer verhuur via Skala is een hele goede manier om te studeren en werken op een kwaliteitscomputer, ook als je een geen grote investering kan doen. Dat is wel zo handig als je bijvoorbeeld een keer thuis wilt werken of als je kinderen gaan studeren. Op veel hogescholen en universiteiten is het gebruik van een laptop zelfs verplicht. Wie geen hoog inkomen heeft, kan bij ons terecht om een pc te huren. In ons assortiment vind je allerlei merken. Een laptop kopen op afbetaling? Overweeg eerst huren, je kunt bij ons topmerken zoals een HP laptop huren. Helemaal spotgoedkoop een computer leasen? Dan verwijzen wij je graag naar onze tweedehands computers of refurbished laptops van de beste merken. Skala.nl maakt het mogelijk. Wij doen namelijk geen BKR toetsing bij onze huurders, maar hebben onze eigen methode van toetsing. We kijken daarbij of je niet in de financiële problemen komt als je bij ons komt huren. Hierdoor is een computer huren of computer leasen voor veel mensen een aantrekkelijke optie en vaak goedkoper dan een computer op afbetaling kopen. Een computer leasen kan gemakkelijk via onze website. Lukt het niet helemaal? Dan kun je altijd gebruik maken van onze chatbox. Onze medewerkers staan voor je klaar om het bestelproces samen met je door te lopen. 

Computer verhuur via Skala

Veel mensen denken er over om een computer te leasen. Het is heel eenvoudig om een computer te huren. Dat kan bij Skala.nl, waar je een ruim aanbod computers van topmerken vindt. Kies daarom nu een computer van HP, Apple, Asus, Toshiba of Lenovo. Ook heb je bij ons ruime keuze uit beeldschermen van verschillende groottes. De meest voorkomende schermdiagonalen zijn 9,7 inch, 10,1 inch, 13,3 inch en 15,6 inch. Bij Skala bieden we echter allerlei beeldscherm formaten aan tussen 9,4 inch en 24 inch. Wil je een computer leasen maar kan je niet de juiste inches vinden? Bel naar onze klantenservice of vraag een ander product aan via de chat. Onze medewerkers zullen dan samen met jou bekijken of het mogelijk is om een andere computer te leasen.

Een pc huren met garantie

Op computers en op andere hardware van Skala zit volledige garantie. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren de computer kosteloos en brengen als het nodig is een vervangende computer. Ga je een computer huren, dan bezorgen en installeren we deze ook gratis. Een pc leasen doe je dus snel en gemakkelijk bij Skala.nl. Wil je meer informatie over pc leasen? Bel dan naar onze klantenservice op 088 712 9000. 

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!