Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Refurbished

Skala.nl is een specialist in ‘refurbished’ apparaten. Refurbished is een term die vaak genoemd wordt en steeds bekender is. Wat betekent refurbished precies en waarom wil je refurbished producten huren?  Dit lees je hieronder;

Betekenis refurbished:

Refurbished producten zijn 2e hands apparaten, producten die al eerder gebruikt zijn, volledig zijn gecontroleerd en opgeknapt waardoor de apparaten weer zo goed als nieuw zijn.

Het controleren, schoonmaken en opknappen van deze producten wordt door onze eigen technische dienst gedaan. Skala.nl doet dit al meer dan 40 jaar waardoor er veel kennis en ervaring is. Wij kunnen daarom refurbished producten aanbieden met de beste kwaliteit en voor de beste service.

Dit bewijzen wij doordat je ook op onze refurbished apparaten 100% servicegarantie ontvangt. Net zoals bij onze nieuwe apparaten. Er wordt geen verschil gemaakt. Gaat het apparaat onverhoopt kapot dan komen wij het apparaat gratis repareren. Ook de bezorging en installatie is gratis!

Hoe werkt het?

Als gebruikte producten teruggebracht worden in onze magazijn krijgen ze een grondige controle. Er wordt gecontroleerd op krassen, scheuren en de werking van het apparaat. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken of alle scharnieren nog goed werken. Oude en versleten onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Daarnaast wordt alles stofvrij en schoon gemaakt.

PC’s en laptops worden zelfs nog extra gecontroleerd. De harddrive wordt vervangen voor een harddrive met minimaal 500 GB. Op alle laptops en pc’s wordt het nieuwste operating system en allerlei hulpprogramma’s zoals Adobe en Java opnieuw geïnstalleerd. Zo weten we zeker dat de laptop weer naar behoren werkt. Versleten toetsenbord en muis? Je krijgt gewoon een nieuw toetsenbord en muis. PC’s worden altijd geleverd met nieuwe monitoren en geen oude monitoren.

Wasmachines, drogers, fornuizen en koelkasten worden grondig schoongemaakt en gecontroleerd zodat dat alles optimaal werkt. Alle stof en viezigheid wordt weggehaald en krassen aan de buitenkant worden zo goed als weggewerkt. Onderdelen die verouderd zijn worden gewoon vervangen door nieuwe. Een refurbished apparaat ziet er dus weer zo goed als nieuw uit en werkt ook weer als een nieuw apparaat!

Waarom refurbished huren?

De apparaten zijn zo goed als nieuw. Alle apparaten wordt door onze technische dienst gecontroleerd, schoongemaakt en daar waar nodig worden er onderdelen vervangen. Je ontvangt 100% servicegarantie maar je huurt voor een laag maandbedrag. Zo huur je een wasmachine al vanaf slechts € 17,95 per maand en een televisie al vanaf € 19,95 per maand. Heb je altijd al een Apple Macbook of iMac willen huren? Dan moet je zeker bij onze Refurbished Apple apparaten kijken want voor een laag bedrag per maand heb jij al een goede Macbook in huis!

 

© Copyright Skala.nl 2017. Alle rechten voorbehouden
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 120,- korting!
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten de waardebon in je mailbox.