Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Refurbished

Refurbished

Refurbishing en refurbished apparatuur is sinds enige tijd steeds populairder aan het worden. Refurbishen is een specialiteit van Skala.nl, wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring.  Geen wonder dus dat wij met veel trots kunnen stellen dat onze refurbished apparatuur “zo goed als nieuw” producten zijn! De producten die bij ons de titel “refurbished” dragen zijn al eerder gebruikt. Daarna zijn ze met zoveel zorg en oog voor kwaliteit onderhouden, zodat het apparaat (bijna) net zo goed van kwaliteit is als toen het splinternieuw was.

 

De apparaten die bij dit proces een tweede leven krijgen, zijn met veel zorg geselecteerd en moeten een zeer streng proces doorlopen voor ze het keurmerk “Skala.nl Refurbished” ontvangen.

 

 

 Onze retour gekomen artikelen worden allereerst gekeurd met een visuele check. Alle apparaten die niet goed genoeg scoren worden verzameld en afgevoerd.

 

De geselecteerde apparaten worden vervolgens grondig technisch gecontroleerd. Ieder onderdeel wordt daarbij uitvoerig gecheckt, beoordeeld en gecontroleerd. Ieder artikel krijgt een check op wel 50 punten, alles om zeker te stellen dat het apparaat beter is dan ooit. Zo wordt er bijvoorbeeld bekeken of de accu/batterij nog voldoet aan de fabrieksnormen en worden toetsenborden en andere onderdelen geïnspecteerd op schade of gebruikerssporen. Ook gevoelige onderdelen zoals een beeldscherm wordt gecontroleerd en verouderde onderdelen worden vervangen.

 

Vervolgens krijgen de apparaten een (chemische) reiniging en een professionele poetsbeurt. Geen spoortje van de oude gebruiker blijft achter op het apparaat. Computers of laptops worden tevens voorzien van de meest recente besturingssystemen en eventuele randapparatuur wordt nieuw of refurbished aangeleverd. Hierdoor voldoet Ieder Skala.nl refurbished apparaat volledig aan onze hoge kwaliteitseisen.

 

 

Na deze uitgebreide procedure wordt iedere selectie nogmaals gekeurd door 2 van onze technische experts en verkrijgt het apparaat ons eigen “Skala.nl Refurbished” keurmerk. Het resultaat is een apparaat met alle specificaties van een nieuw apparaat maar dan voor een lage prijs.

 

Omdat wij voor 100% achter onze refurbished apparatuur staan, ontvang je dezelfde Skala.nl garanties die je kent van onze nieuwe apparaten. Dus 100% servicegarantie én huren voor een superlaag maandbedrag. Zo huur je een wasmachine al vanaf € 17,95 en een televisie al vanaf €19,95. Heb je altijd al een Apple MacBook of iMac willen huren? Dan moet je zeker bij onze refurbished Apple apparaten kijken, want voor een laag bedrag per maand heb jij al een goede Mac Book in huis.

De 7 zekerheden van Skala refurbished:

  • Gecontroleerd op meer dan 50 punten
  • Professioneel onderhouden en refurbished
  • Up-to-date met alle huidige eisen
  • 100% servicegarantie
  • Gratis reparatie, bezorging en installatie
  • Zo goed als nieuw met “Skala.nl Refurbished” keurmerk
  • Lager maandbedrag
© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.