De nieuwste koelvriescombinatie huren?

Upgrade je keuken met top koelvriescombinaties van SamsungBoschLG en Whirpool via Skala.nl. Betaalbaar per maand. Na je bestelling stemmen we samen indien gewenst de aanvraag af op jouw wensen. Voor advies over koelvriescombinaties kun je ons aankoopadvies bekijken. Alle mogelijkheden staan hieronder!

19 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
19 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een koelvriescombinatie huren?

Bij de aanschaf van een nieuwe koelvriescombinatie kunnen de kosten behoorlijk hoog oplopen. Niet alleen dat, ook reparaties zijn vaak duur en de wachttijden bij monteurs kunnen soms lang duren. Bij Skala begrijpen wij dit volledig en daarom bieden wij koelvriescombinaties en andere apparaten aan tegen een laag maandelijks bedrag. Bovendien biedt Skala gratis onderhoud, snelle reparaties en is er een team van professionals die klaar staan voor begeleiding en advies, als je een koelvriescombinatie of ander apparaat bij ons huurt. Ons assortiment bestaat uit prachtige koelvriescombinaties met een lange levensduur, strak uiterlijk en hebben een energiezuinig label als A+++. De apparaten beschikken over de nieuwste technologieën zoals bijvoorbeeld een No Frost functie, op deze manier hoef je nooit meer je koelvriescombinatie te ontdooien en kan je gemakkelijk je voedsel invriezen en ingevroren houden!

Goedkoop je koelvriescombinatie huren bij Skala

Wil jij een reguliere vriezer leasen of een koelkast leasen? Dan heeft Skala.nl de oplossing voor jou. Bij Skala.nl huur je voordelig en eenvoudig een topmerk koelvriescombinatie van Samsung, Bosch of LG. Ben je op zoek naar een smalle of inbouw koelvriescombinatie? Ook dat hebben we in ons assortiment! Kies uit een witte, zwarte of roestvrijstalen koelvriescombinatie met 2, 3, of zelfs 4 vriesladen. Een bijkomend voordeel is dat deze koelvriescombinaties enorm energiezuinig zijn in verbruik, wat zorgt voor een mooie kostenbesparing!

Bosch EXCLUSIVE koelvriescombinaties

Bij Skala.nl kan je naast de standaard koelvriescombinatiemodellen van Bosch ook de Bosch EXCLUSIVE modellen huren. Deze koelvriescombinaties van Bosch beschikken over extra's functies op het gebied van technologie, functionaliteit, ontwerp en duurzaamheid die de standaardmodellen van Bosch niet hebben. Dus wil jij een koelvriescombinatie van topkwaliteit, bekijk dan ons huuraanbod van Bosch EXCLUSIV koelvriescombinaties

Tweedehands koelvriescombinatie huren

Bij Skala maken we het voor iedereen mogelijk om een koelvriescombinatie in huis te halen. Ook voor een kleiner bedrag per maand ben je al verzekerd van een uitstekende koelvriescombinatie! Deze refurbished koelvriescombinaties zijn ideaal als je niet het volle bedrag wilt betalen, maar toch wil genieten van de servicegarantie en kwaliteit. Maak een keuze uit ons ruime refurbished assortiment en wij bezorgen de koelvriescombinatie gratis bij je thuis!

Bezorging, installatie en servicegarantie van je koelvriescombinatie

Is het contract rond en ga je een mooie koelvriescombinatie bij ons huren? Dan bezorgen we deze koelvriescombinatie gratis bij je thuis en sluiten we alles gratis voor je aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar er is meer. Ook voor eventuele reparaties aan jouw koelvriescombinatie staan wij klaar.

Ga je dus bij ons je koelvriescombinatie huren? Dan heb je volledige servicegarantie zolang het contract loopt. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren je koelvriescombinatie kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend apparaat. Hierdoor kun je bij Skala zorgeloos witgoed huren.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke koelvriescombinatie het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een koelvriescombinatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!