De nieuwste koelvriescombinatie huren?

Bij Skala.nl huur je de beste koelvriescombinaties van merken als Samsung, Bosch, LG en Whirpool voor een aantrekkelijk maandbedrag. Na je bestelling nemen wij contact met je op en lopen wij samen met je de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Klik hier om meer te lezen over onze service. We helpen je ook graag op weg met ons aankoopadvies over koelvriescombinaties!

Kijk hieronder snel verder naar de vele mogelijkheden ! 

10 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bosch Koelvries 308 liter OP = OP
  Bosch Koelvries 308 liter
  BO-KGV36VWEA
  • Inhoud koelruimte: 214 liter
  • Inhoud vriesruimte: 94 liter
  • Energielabel: E
  • 2 maanden gratis huur
10 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkoop je koelvriescombinatie huren bij Skala

Wil jij een nieuwe vriezer en koelkast leasen? Dan heeft Skala.nl de oplossing voor jou. Bij Skala.nl huur je namelijk voordelig en eenvoudig een koelvriescombinatie van topmerken als Samsung, Bosch en LG. Bijkomend voordeel is dat deze koelvriescombinaties ook enorm weinig energie verbruiken. Mooie kostenbesparing dus!

Bosch EXCLUSIVE koelvriescombinaties

Bij Skala.nl kan je naast de standaard koelvriescombinatiemodellen van Bosch ook de Bosch EXCLUSIVE modellen huren. Deze koelvriescombinaties van Bosch beschikken over extra's functies op het gebied van technologie, functionaliteit, ontwerp en duurzaamheid die de standaardmodellen van Bosch niet hebben. Dus wil jij een koelvriescombinatie van topkwaliteit, bekijk dan ons huuraanbod van Bosch EXCLUSIV koelvriescombinaties

Tweedehands koelvriescombinatie huren

Bij Skala maken we het voor iedereen mogelijk om een koelvriescombinatie in huis te halen. Ook voor een kleiner bedrag per maand ben je al verzekerd van een uitstekende koelvriescombinatie! Deze refurbished koelvriescombinaties zijn ideaal als je niet het volle bedrag wilt betalen, maar toch wil genieten van de servicegarantie en kwaliteit. Maak een keuze uit ons ruime refurbished assortiment en wij bezorgen de koelvriescombinatie gratis bij je thuis!

Bezorging, installatie en servicegarantie van je koelvriescombinatie

Is het contract rond en ga je een mooie koelvriescombinatie bij ons huren? Dan bezorgen we deze koelvriescombinatie gratis bij je thuis en sluiten we alles gratis voor je aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar er is meer. Ook voor eventuele reparaties aan jouw koelvriescombinatie staan wij klaar.

Ga je dus bij ons je koelvriescombinatie huren? Dan heb je volledige servicegarantie zolang het contract loopt. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren je koelvriescombinatie kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend apparaat. Hierdoor kun je bij Skala zorgeloos witgoed huren.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke koelvriescombinatie het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een koelvriescombinatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!