Droger huren of leasen?

Bij Skala.nl huur je eenvoudig en goedkoop de beste drogers van merken als Samsung, LG, Bosch en Whirlpool hiermee ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Na je bestelling nemen wij contact met je op en lopen wij samen met je de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Klik hier om meer te lezen over onze service. We helpen je ook graag op weg met ons aankoopadvies voor wasdrogers. Zo heb je heel eenvoudig en snel je nieuwe droger in huis!

12 artikelen
Pagina
12 artikelen
Pagina

Voordelig je wasdroger huren bij Skala

Vaak zie je dat elektronica kapot gaat als je even geen geld beschikbaar hebt. Op de een of andere manier gebeuren zulke dingen altijd wanneer de huur of hypotheek weer moet worden betaald, of de vakantie net geboekt is. Maar zoals alle elektronica kan ook de wasdroger wel eens stuk gaan. Een goede oplossing is een wasdroger leasen. Al vanaf een paar tientjes per maand kun je een droger leasen van topmerken zoals, Samsung, Bosch, Whirlpool en LG. Bij Skala.nl kan jij dus witgoed huren van de beste kwaliteit, die deze branche te bieden heeft. 

De voordelen van een droger leasen

Een wasdroger huren heeft een aantal voordelen. Zo heb je geen grote kostenpost op een onhandig moment. In plaats daarvan betaal je maandelijks een overzichtelijk bedrag. Ook weet je zeker dat je in de nabije toekomst geen grote onverwachte kosten maakt. Daarnaast heb je ook de keuze uit drogers met een verschillende trommelcapaciteit. Ideaal voor als je alleen, met z’n tweeën of in een groot gezin woont. Met merken als Samsung en Bosch ben je sowieso al voorzien van de beste kwaliteit!

Wil je nog meer besparen? Komt dat even goed uit! Onze apparaten zijn zeer zuinig. Kies voor top energielabels als: B, A++ of A+++. Of druk de kosten nog verder met onze tweedehands producten. Daarnaast biedt Skala.nl ook combi-deals aan, hiermee wordt een droger en wasmachine huren voor jou extra voordelig.

Een wasdroger huren bij ons 

We maken gebruik van Focum, een onafhankelijke kredietwaardigheidstoets. Ook kijken wij of je niet in de financiële problemen komt als je bij ons gaat huren. Huur je bij ons, maar blijkt dat je het maandelijkse bedrag toch niet makkelijk kunt betalen? Dan zoeken we samen met jou naar een oplossing.

Bezorging, installatie en servicegarantie van je droger

Is het contract rond en ga je een mooie droger huren bij ons? Dan bezorgen we deze droger gratis bij je thuis en sluiten we alles gratis voor je aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar er is meer. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren je droger kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend model van minimaal dezelfde kwaliteit.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke droger het beste bij jou past of wil je meer weten over een droger huren? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!