Wasdrogers

De nieuwste wasdroger huren?

Altijd al een droger willen hebben of is je oude droger kapot en is repareren kostbaar? Bij Skala huur je eenvoudig en goedkoop de beste drogers. Met merken als Samsung, LG en Bosch ben je verzekerd van de beste kwaliteit. We helpen je ook graag op weg met ons aankoopadvies voor wasdrogers. Zo heb je heel eenvoudig en snel je nieuwe droger in huis!

8 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
 1. Whirlpool Wasdroger 8 kg
  Whirlpool Wasdroger 8 kg
  WH-FFTM228X2BSBE
  • Type: Warmtepompdroger
  • Vulgewicht: 8 kg
  • Energielabel: A++
  • Let op! Pas leverbaar vanaf week 44 (November 2021)
 2. LG Wasdroger 9 kg
  LG Wasdroger 9 kg
  LG-RC90V9AV3Q
  • Type: Warmtepompdroger
  • Vulgewicht: 9 kg
  • Energielabel: A+++
  • Let op! Pas leverbaar vanaf week 45 (November 2021)
8 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

Voordelig je droger huren bij Skala

Vaak zie je dat elektronica kapot gaat als je even geen geld beschikbaar hebt. Op de een of andere manier gebeuren zulke dingen altijd wanneer de huur of hypotheek weer moet worden betaald, of de vakantie net geboekt is. Maar zoals alle elektronica kan ook de wasdroger wel eens stuk gaan. Een goede oplossing is een wasdroger leasen. Voor een bedrag per maand ben jij verzekerd van een A-merk droger met doorlopende service. Zo weet je zeker dat deze altijd werkt en hoef je bij eventuele reparaties geen kosten te maken. Alles is inbegrepen in de maandprijs.

De voordelen van een droger leasen

Het huren van een wasdroger heeft een aantal voordelen. Zo heb je geen grote kostenpost op een onhandig moment. In plaats daarvan betaal je maandelijks een overzichtelijk bedrag. Ook weet je zeker dat je in de nabije toekomst geen grote onverwachte kosten maakt. Daarnaast heb je ook de keuze uit drogers met een verschillende trommelcapaciteit. Ideaal voor als je alleen, met z’n tweeën of in een groot gezin woont. Met merken als Samsung en Bosch ben je sowieso al voorzien van de beste kwaliteit!

Wil je nog meer besparen? Komt dat even goed uit! Onze apparaten zijn zeer zuinig. Kies voor top energielabels als: B, A of A+. Of druk de kosten nog verder met onze tweedehands producten.

Een wasdroger bij ons huren

We maken gebruik van Focum, een onafhankelijke kredietwaardigheidstoets. Ook kijken wij of je niet in de financiële problemen komt als je bij ons gaat huren. Huur je bij ons, maar blijkt dat je het maandelijkse bedrag toch niet makkelijk kunt betalen? Dan zoeken we samen met jou naar een oplossing.

Bezorging, installatie en servicegarantie van je droger

Is het contract rond en ga je een mooie wasdroger leasen bij ons? Dan bezorgen we deze droger gratis bij je thuis en sluiten we alles gratis voor je aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar er is meer. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren je droger kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend model van minimaal dezelfde kwaliteit.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke droger het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een droger? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!

Kiyoh Klantbeoordeling8.9 / 10 van 2920 Skala.nl klantbeoordelingen