Droger huren of leasen?

Bij Skala.nl huur je eenvoudig en betaalbaar de beste drogers van merken als SamsungLGBosch en Whirlpool. Gegarandeerd kwaliteit. Na je bestelling passen we samen indien gewenst de aanvraag aan voor de ideale match. We helpen je graag op weg met ons aankoopadvies voor wasdrogers. Zo heb je heel eenvoudig en snel je nieuwe droger in huis!

16 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

 1. Samsung Warmtepompdroger 9 kg
  Samsung Warmtepompdroger 9 kg
  SA-DV90BB7445GBS2
  • Type: Warmtepompdroger
  • Vulgewicht: 9 kg
  • Energielabel: A+++
  • Leverbaar vanaf week 4016 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelig je wasdroger huren bij Skala

Vaak zie je dat elektronica kapot gaat als je even geen geld beschikbaar hebt. Op de een of andere manier gebeuren zulke dingen altijd wanneer de huur of hypotheek weer moet worden betaald, of de vakantie net geboekt is. Maar zoals alle elektronica kan ook de wasdroger wel eens stuk gaan. Een goede oplossing is een wasdroger leasen. Al vanaf een paar tientjes per maand kun je een droger leasen van topmerken zoals, Samsung, Bosch, Whirlpool en LG. Bij Skala.nl kan jij dus witgoed huren van de beste kwaliteit, die deze branche te bieden heeft.

Bosch EXCLUSIVE wasdrogers

Bij Skala.nl kan je naast de standaard wasdrogermodellen van Bosch ook de Bosch EXCLUSIVE modellen huren. Deze wasdrogers van Bosch beschikken over extra's functies op het gebied van technologie, functionaliteit, ontwerp en duurzaamheid die de standaardmodellen van Bosch niet hebben. Dus wil jij een wasdroger van topkwaliteit, bekijk dan ons huuraanbod van Bosch EXCLUSIV wasdrogers 

De voordelen van een droger leasen

Een wasdroger huren heeft een aantal voordelen. Zo heb je geen grote kostenpost op een onhandig moment. In plaats daarvan betaal je maandelijks een overzichtelijk bedrag. Ook weet je zeker dat je in de nabije toekomst geen grote onverwachte kosten maakt. Daarnaast heb je ook de keuze uit drogers met een verschillende trommelcapaciteit. Ideaal voor als je alleen, met z’n tweeën of in een groot gezin woont. Met merken als Samsung en Bosch ben je sowieso al voorzien van de beste kwaliteit!

Wil je nog meer besparen? Komt dat even goed uit! Onze apparaten zijn zeer zuinig. Kies voor top energielabels als: B, A++ of A+++ label. Of druk de kosten nog verder met onze tweedehands producten. Daarnaast biedt Skala.nl ook combi-deals aan, hiermee wordt een droger en wasmachine huren voor jou extra voordelig.

Een wasdroger huren bij ons 

Heb je een wasdroger nodig? Bij Skala huur je eenvoudig en goedkoop de beste wasdrogers van merken als Samsung, LG, Bosch en Whirlpool hiermee ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Huur al een warmtepompdroger of condensdroger vanaf €27,95 euro per maand. Het verschil tussen deze soorten drogers wordt bepaald door de droogtechniek. De warmtepompwasdrogers hergebruiken namelijk de warme lucht. De warme lucht wordt telkens opnieuw de trommel ingeblazen. Condensdrogers hebben geen luchtafvoer naar buiten nodig, de wasdroger maakt gebruik van een hitte-element die steeds warmer wordt. Zo gaan de drogers langer mee.

Skala maakt gebruik van Focum, een onafhankelijke kredietwaardigheidstoets. Ook kijken wij of je niet in de financiële problemen komt als je bij ons gaat huren. Huur je bij ons, maar blijkt dat je het maandelijkse bedrag toch niet makkelijk kunt betalen? Dan zoeken we samen met jou naar een oplossing.

Bezorging, installatie en servicegarantie van je droger

Is het contract rond en ga je een mooie droger huren bij ons? Dan bezorgen we deze droger gratis bij je thuis en sluiten we alles gratis voor je aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar er is meer. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, of de droger niet goed meer droogt kun je altijd rekenen op onze service: we repareren je droger kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend model van minimaal dezelfde kwaliteit. Hierdoor kun je bij Skala zorgeloos witgoed huren.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke droger het beste bij jou past of wil je meer weten over een droger huren? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!