Gameconsole huren?

Voor een bedrag per maand huur je al een Xbox Serie S, Xbox Serie X of PlayStation 5 met tv naar keuze. Bij Skala vind je de beste consoles met het aantal controllers naar jouw voorkeur! De gameconsoles kun je huren met elke tv die wij aanbieden. Handig!

Maak nu gebruik van ons Service pakket met daarbij een spellenpakket, bestaande uit EA F1, Spiderman 2 en EA FC 24! Het enige wat je hoeft te doen is het vakje bij de door jouw gekozen spelcomputer aan te vinken. Wil je meer weten? Klik dan op deze link en ontdek alle extra services!

34 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
34 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkoop een Xbox huren bij Skala

Ben jij een echte gamer? Of vind je het gewoon fijn om zo nu en dan een potje FIFA te spelen? Dan zit je goed bij Skala! Bij Skala kun je nu namelijk ook terecht voor het huren van je Xbox. Hierin is Skala uniek. Per maand betaal je een bedrag waardoor je niet in een keer een grote investering hoeft te doen. Zo geniet je binnen no-time met het hele gezin of vrienden van je nieuw gehuurde console met tv!

Wil je een Xbox huren? Bestel dan snel op onze site of bel vrijblijvend met onze klantenservice op 088 - 712 9000. Onze medewerkers staan graag voor je klaar.

Gaming op nieuw niveau met de PlayStation 5

Ben je een echte gamer? Of geniet je gewoon van een potje FIFA op zijn tijd? Dan hebben we goed nieuws voor jou bij Skala! Vanaf nu kun je bij Skala ook de PlayStation 5 huren!

De PS5 brengt een geweldige game-ervaring met levensechte graphics in 4K en een verversingssnelheid van 120 FPS. Met de ingebouwde SSD laden games tot wel 20 keer sneller. Huur de PS5 en geniet van de nieuwe DualSense-controllers met bijzondere trillingen, slimme knoppen en beter 3D-geluid voor een fantastische game-ervaring die je zintuigen prikkelt. Wil je écht helemaal opgaan in je games? Huur soundbars van o.a. Sony of Samsung voor het zuiverste geluid.

Een game console op afbetaling kopen of huren – wat is beter?

Het kopen van een console op afbetaling is een optie. In eerste instantie, zeer aantrekkelijk aangezien je niet direct hoeft te betalen. Achteraf zal je echter, mogelijk op een ongelukkig moment, veel geld moeten gaan betalen. Daarnaast is het mogelijk om in termijnen te betalen. Beide gaan echter wel gepaard met een flinke rente. Het huren kan dus een stuk aantrekkelijker:

  • Vast bedrag per maand en geen rente
  • Gratis installatie en service
  • 100% servicegarantie op je console en tv

Bezorging, installatie en servicegarantie van je Xbox

Is het contract rond en ga je een nieuwe Xbox met tv huren? Dan brengen we jouw gehuurde spelcomputer en tv gratis bij je thuis en sluiten we deze ook nog eens gratis aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar natuurlijk niet het enige. Ook voor de servicegarantie van jouw geluidsinstallatie staan wij garant.

Ga je dus bij ons een console huren? Dan beloven we je contractueel dat we deze kosteloos komen repareren. Is je gehuurde console of de betreffende tv niet meer te repareren? Dan vervangen we deze kosteloos.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke console en tv het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een Xbox? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!