Gaming

Playstation 4 of Xbox huren?

Voor een bedrag per maand huur je al een Playstation, Xbox of Nintendo Switch met tv naar keuze. Bij Skala vind je de beste consoles met het aantal controllers naar jouw voorkeur! Jouw favoriete game console kun je huren met elke tv die wij aanbieden. Handig!

11 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
11 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkoop een Playstation 4, Nintendo Switch of Xbox huren bij Skala

Ben jij een echte gamer? Of vind je het gewoon fijn om zo nu en dan een potje FIFA te spelen? Dan zit je goed bij Skala! Bij Skala kun je nu namelijk ook terecht voor het huren van je Playstation 4 en Xbox One. Hierin is Skala uniek. Per maand betaal je een bedrag waardoor je niet in een keer een grote investering hoeft te doen. Als klap op de vuurpijl krijg je bij de Playstation en Xbox FIFA19 gratis. Bij de Nintendo krijg je er Mario Kart 8 bij. Zo geniet je binnen no-time met het hele gezin of vrienden van je nieuw gehuurde console met tv!

Wil je een Playstation 4, Nintento of Xbox One huren? Bestel dan snel op onze site of bel vrijblijvend met onze klantenservice op 088 - 712 9000. Onze medewerkers staan graag voor je klaar.

Een game console op afbetaling kopen of huren – wat is beter?

Het kopen van een console op afbetaling is een optie. In eerste instantie, zeer aantrekkelijk aangezien je niet direct hoeft te betalen. Achteraf zal je echter, mogelijk op een ongelukkig moment, veel geld moeten gaan betalen. Daarnaast is het mogelijk om in termijnen te betalen. Beide gaan echter wel gepaard met een flinke rente. Het huren kan dus een stuk aantrekkelijker:

  • Vast bedrag per maand en geen rente
  • Gratis installatie en service
  • 100% servicegarantie op je console en tv

Bezorging, installatie en servicegarantie van je Playstation, Nintendo of Xbox

Is het contract rond en ga je een nieuwe Playstation, Xbox of Nintendo met tv huren? Dan brengen we jouw gehuurde spelcomputer en tv gratis bij je thuis en sluiten we deze ook nog eens gratis aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar natuurlijk niet het enige. Ook voor de servicegarantie van jouw geluidsinstallatie staan wij garant.

Ga je dus bij ons een console huren? Dan beloven we je contractueel dat we deze kosteloos komen repareren. Is je gehuurde console of de betreffende tv niet meer te repareren? Dan vervangen we deze kosteloos.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke console en tv het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een Nintendo, Playstation of Xbox? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!

Kiyoh Klantbeoordeling8.9 / 10 van 2920 Skala.nl klantbeoordelingen