Refurbished PC huren voor thuis

Desktops gaan jarenlang mee als je er goed voor zorgt. Een refurbished PC levert prestaties die voldoen aan moderne eisen zonder de prijs van een nieuwe PC. Een win-winsituatie voor jou en het milieu. Onze refurbished desktops van merken zoals Apple, Acer en HP zijn dan ook volledig gecontroleerd en klaar voor een tweede leven. Na je bestelling van de refurbished desktop nemen we contact op en lopen we gezamenlijk de aanvraag door. Indien nodig passen we de bestelling aan zodat het perfect bij je wensen aansluit.

Bekijk hieronder onze refurbished desktops. Nieuwe computer huren? Of wellicht een nieuwe laptop leasen? Bekijk ook eens ons aanbod aan reguliere exemplaren!

7 artikelen
Van hoog naar laag sorteren7 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

Jouw Refurbished PC geleverd wanneer jou dat uitkomt

Het bestel- en installatieproces van de door jou gekozen refurbished PC wordt in zijn geheel verzorgd door ons en zit in de prijs inbegrepen. Eerst vraag je de gewenste desktop aan die je wilt huren en vervolgens nemen wij contact met jou op om te kijken of de bestelling ook daadwerkelijk bij je past. Daarna wordt de PC op de afgesproken datum en tijd bij je thuis bezorgd. Een monteur installeert en configureert de refurbished desktop, wat zorgt voor een probleemloze kijkervaring, zonder gedoe. Klik hier om meer te lezen over de bezorging bij Skala.

Refurbished PC huren voor een laag tarief

Het huren van een refurbished PC biedt tal van voordelen. Allereerst bespaar je aanzienlijk op kosten in vergelijking met de aanschaf van een nieuwe computer. Ook zijn refurbished computers duurzamer, omdat ze een tweede leven krijgen, wat positief is voor het milieu. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over langdurige verplichtingen, aangezien je de PC gemakkelijk bij ons kunt huren. Het biedt flexibiliteit en toegang tot up-to-date technologie zonder de last van eigendom en onderhoud.