PlayStation 5 huren

Ontdek de super realistische werelden, ervaar snelle laadtijden en soepele gameplay met de geweldige Sony PlayStation 5 (PS5).  Wil jij deze ultieme game-ervaring in huis halen? Je kunt de PlayStation 5 nu gemakkelijk bij ons huren.

22 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
22 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gaming op nieuw niveau

De PlayStation 5, met een opslagcapaciteit van 825 GB, is een langverwachte console in gameland. De PlayStation 5 heeft namelijk een flink aantal voordelen ten opzichte van zijn voorgangers. Zo geven games op de PS5 een levensechte beleving door de verbluffende graphics, mogelijk gemaakt door een krachtige grafische processor en een Zen 2-gebaseerde CPU. Je speelt jouw favoriete games voortaan in 4K-resolutie met een maximale verversingssnelheid van 120 frames per seconde.

Snel laden en veel games 

Nog een reden waarom klanten graag een PlayStation 5 huren: lang wachten voordat je jouw game kunt spelen, is met de PS5 verleden tijd. Dankzij de geïntegreerde solid-state drive (SSD) heeft de PS5 veel kortere laadtijden dan eerdere PlayStations. Je games laden wel 20 keer sneller! Heb je nog games liggen van de PlayStation 4? Die kun je gewoon blijven spelen op de PlayStation 5. Daarnaast zijn er natuurlijk veel nieuwe games ontwikkeld, speciaal voor de PS5.

Sony PlayStation 5 huren met DualSense-controllers 

Wil je een PS5 huren, dan krijg je er twee DualSense-controllers bijgeleverd, met nieuwe functies en technologieën zoals haptische feedback en adaptieve triggers. Bij haptische feedback kun je denken aan zachte trillingen die passen bij wat er in het spel gebeurt, bij adaptieve triggers gaat het bijvoorbeeld om het voelen van weerstand als je auto in de game remt. En dankzij de 3D-audio-ondersteuning is het geluid van de PlayStation 5 ook verbeterd. Je kunt dus rekenen op een spectaculaire game-ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Voordelen langdurig PlayStation 5 huren 

Wil je een PlayStation 5 bij jou in huis hebben? Dan ben je bij Skala.nl aan het goede adres! Je kunt de PS5 huren voor een aantrekkelijk, vast bedrag per maand. Zo hoef je niet in één keer een groot bedrag te betalen, zoals wanneer je een PlayStation 5 zou kopen. Je kunt bij ons een PlayStation 5 huren voor een periode van vijf jaar, waardoor je langere tijd verzekerd bent van optimaal gameplezier. Dankzij onze gratis servicegarantie en klantenservice kun je bovendien jarenlang jouw PlayStation 5 huren zonder zorgen. En komt de PlayStation 6 onverhoopt al in 2026 op de markt? Na verloop van drievijfde deel van de overeengekomen looptijd kun je bij ons overstappen op een nieuwer model. 

Om de ultieme game-ervaring voor jou te creëren kun je de PS5 huren met elke tv die wij aanbieden. Handig! Naast de PS5 kan je bij ons ook een andere game console huren, zoals de Xbox Serie X. En wil je écht helemaal opgaan in jouw favoriete games? Soundbars huren naast je PS5 maakt de game-ervaring helemaal compleet!