Voordelig de nieuwste vriezer huren?

Bij Skala.nl huur je eenvoudig de beste vriezers. In ons assortiment vind je zowel grote als kleine vriezers van topmerken als Bosch en Liebherr. Na je aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen met je de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog wijzigen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Klik hier om meer te lezen over onze service.

Bekijk hieronder ons huuraanbod van vriezers.

6 artikelen
Van hoog naar laag sorteren


6 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

Voordelig je vriezer huren bij Skala

Brood, groenten, pizza’s, friet, kroketten, frikadellen… En dan ’s zomers ook nog ijsjes. Het past allemaal in de vriezer die je huurt bij Skala. De meeste koelkasten hebben maar een klein diepvries compartiment. Een echte vriezer huren is de oplossing voor dit probleem! Je kunt kiezen uit gewone vriezers en grote vrieskisten van topmerken zoals Bosch of Liebherr met energielabel A++ of A+. Bij Skala.nl bieden we bovendien ook combi-deals aan, hiermee wordt een vriezer en een koelkast leasen voor jou extra voordelig.

Waarom een vrieskist huren bij Skala?

Je kent het vast wel, in de schuur of bijkeuken staat de oude vrieskist energie te slurpen. Een vriezer die ouder is dan 7 jaar vreet veel energiekosten. Een nieuwe vrieskist huren is de oplossing! Als je een vrieskist huurt bij Skala kun je bij een huurcontract van 5 jaar na 3 jaar een nieuwe bij ons uitzoeken. Of kies voor een 7 jaar huurtermijn en ruil de vriezer al om na 5 jaar. Je blijft hierdoor altijd besparen op je energiekosten én het is goed voor het milieu. Ideaal om altijd het nieuwste van het nieuwste in huis te hebben.

Tweedehands vriezer huren

Bij Skala maken we het voor iedereen mogelijk om een vriezer in huis te halen. Ook voor een kleiner bedrag per maand ben je al verzekerd van een uitstekende vriezer! Deze refurbished vriezers zijn ideaal als je niet het volle bedrag wilt betalen, maar toch wil genieten van de servicegarantie en kwaliteit. Maak een keuze uit ons ruime refurbished assortiment en wij bezorgen de vriezer gratis bij je thuis!

Voordelen van een diepvriezer huren

De ontwikkelingen gaan tegenwoordig zo snel dat het wenselijk is voor het milieu en voor je portemonnee om een vriezer te gaan huren. Bij Skala heb je keuze uit zowel grote als kleine vriezers van A-merken. Zo kun je de grootte nemen die past met de hoeveelheid eten en drinken die je in wilt vriezen. In alle seizoenen ben je dan voorzien van goed gekoelde producten! Een BBQ voorruit plannen of even snel een biertje koelen in de zomer is dan geen probleem. En je kan mooi besparen op goede acties van de supermarkt!

Bezorging, installatie en servicegarantie van je vriezer

Is het contract rond en ga je een mooie vriezer bij ons huren? Dan bezorgen we deze vriezer gratis bij je thuis en sluiten we alles gratis voor je aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar er is meer. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren je vriezer kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend apparaat. Binnen 24 uur! Snel genoeg om niets te laten bederven! Hierdoor kun je bij Skala zorgeloos witgoed leasen.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke vriezer het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een vriezer? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!