Koelkast leasen of huren?

Opzoek naar een koelkast van topmerken als Bosch en Liebherr? Bij Skala.nl kan je van deze topmerken een koelkast leasen voor een aantrekkelijk maandbedrag met de daarbij horende servicegarantie. Na je bestelling nemen wij contact met je op en lopen wij samen met je de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Klik hier om meer te lezen over onze service.

Kijk hieronder snel verder naar de vele mogelijkheden!

Goedkoop de koelkast huren bij Skala

Heb je een oude koelkast die niet meer voldoet aan je eisen? Is je huidige koelkast kapot, of wil je misschien meer koelruimte? Skala verhuurt verschillende koelkasten om je keuken compleet te maken. Zo kun je bij ons koelkasten huren van Bosch of Liebherr die zowel met als zonder vriesvak altijd zeer zuinig is in energiegebruik. Je kiest dus altijd tussen de beste koelkasten!

De voordelen van een koelkast leasen

Wanneer je kiest voor het huren van een koelkast heeft dat vele voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld slechts een klein bedrag per maand te betalen in plaats van in een keer een grote investering. Ideaal omdat een koelkast op afbetaling achteraf onverwachte kosten met zich mee kan brengen. Wat te doen als je koelkast op afbetaling onverhoopt kapot gaat? Dan draai je zelf op voor reparatiekosten, voorrijkosten en kan de reparatie lang op zich laten wachten. Bij Skala.nl is dat allemaal bij de prijs inbegrepen en staan wij binnen 24 uur op de stoep wanneer de koelkast kapot is.

Voor een bedrag per maand heb je al een spiksplinternieuwe koelkast in huis. En niet zomaar een koelkast! De koelkasten van Skala zijn luxe en hebben een ruime inhoud van minimaal 150 liter. Goed voor genoeg ruimte voor een klein gezin! Liever een slag groter? Ook dat is mogelijk met onze koelkasten rond de 300 liter. Zo heb je nooit meer een tekort aan ruimte en staan je drankjes en eten altijd koud!

Is een koelkast op afbetaling te duur? Ga voor refurbished!

Heb je een klein budget maar wil je toch een koelkast huren? Dan adviseren wij om een refurbished koelkast te leasen. Je huurt dan voor een scherp maandtarief, maar profiteert wel van de voordelen! Wij verhuren alleen de beste koelkasten van A-merken. Een koelkast huren wordt zo heel eenvoudig. Kies dus nu uit onze nieuwe koelkasten.

Heb je binnen werktijden besteld? Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om de bestelling compleet te maken.

Bezorging, installatie en servicegarantie van je koelkast

Is het contract rond en ga je een energiezuinige koelkast van een A-merk bij ons huren? Dan bezorgen we deze koelkast gratis bij je thuis en sluiten we alles gratis voor je aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar er is meer. Je hebt volledige servicegarantie zolang het contract loopt. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren je koelkast kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend apparaat, binnen 24 uur! Hierdoor kun je bij Skala zorgeloos witgoed huren.

Koelkast leasen? Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke koelkast het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een koelkast? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!